צלעות כבש עם רוטב לינגונברי
צלעות כבש עם רוטב לינגונברי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה נטול גלוטן קטוגני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 81 גרם של שומן, וסך הכל 1094 קלוריות. אם יש לך רוזמרין, חומץ פטל, שימורי lingonberry, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ פטל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס טופו בננה שוקולד / קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות כבש, צלעות כבש עם פטרוזיליה, נענע ואגוזי אגוז מוקפצים, ו צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה; מערבבים ב 1 כף חומץ.
מפזרים כבש עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים כבש למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד להשחמה.
הסר כבש מהמחבת; תערובת טימין pat מעל כבש. להחזיר טלה למחבת; מניחים מחבת בתנור.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד רשם מדחום 13
הסר כבש מהמחבת, ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
להחזיר מחבת לחום בינוני-גבוה; להוסיף 1/4 חומץ כוס הנותרים, יציאה, ושאלוט. מביאים לרתיחה. מרתיחים 1 דקה או עד תערובת מופחתת בחצי; מערבבים במרק. מביאים לרתיחה; לבשל 3 דקות או עד אמצעים נוזליים על 1/2 כוס. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, וריבות. לבשל 1 דקה; להסיר מהחום.
מוסיפים חמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה.