קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

צלעות כבש עם שזיפים מיובשים

צלעות כבש עם שזיפים מיובשים
צלעות כבש עם שזיפים מיובשים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 935 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם קורנפלור, מיץ תפוזים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: קרוק פוט צלעות כבש מרוקאיות ושזיפים מיובשים, כבש מתפרק עם שזיפים מיובשים, ו טג'ין טלה עם שזיפים מיובשים.

הוראות

1
במחבת בינונית, צלעות חומות בשמן משני הצדדים; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
ניקוז; לחזור צלעות למחבת. להפריש 1 כף מיץ תפוזים; לשפוך מיץ שנותר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים סירופ, זנגביל ואולספייס; מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 15 דקות, הופכים צלעות פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
מוסיפים שזיפים מיובשים. כיסוי ומבשלים עד צלעות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
5
הסר את הצלעות למגש הגשה ולשמור חם.
6
מערבבים עמילן תירס ומיץ תפוזים שמור; מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; לבשל ומערבבים במשך 2 דקות. כף מעל כבש.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'