צלעות כבש צלויות של Tex-Mex עם גרגירי גבינה
צלעות כבש צלויות מטקס-מקס עם גרגירי גבינה עשויות להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 30 דקות. אם יש לכם פלפל, שיבולת שועל, צ'דר חד וגסות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות כבש צלויות של Tex-Mex עם גרגירי גבינה, Tex-Mex המבורגרים, ו סלט פסטה Tex-Mex שמנת.
הוראות
מערבבים יחד שמן, שום, אבקת צ ' ילה, כמון, פלפל, 1/2 כפית קאיין, ו 2 כפיות מלח בקערה קטנה. טלה טחון יבש לשפשף בכל רחבי עם תערובת תבלינים.
להעביר כבש שקית פלסטיק sealable גדול שקית חותם, לחיצה על אוויר עודף. טלה במרינדה, צונן, לפחות 8 שעות.
להביא כבש לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
להעביר טלה למחבת אפייה רדוד 17 על 12 אינץ ' כבד לכסות את מחבת בחוזקה עם נייר, ואז לאפות 1/4 שעות.
בינתיים, מערבבים יחד ריבה, חומץ, ונשאר 1/2 כפית קאיין ו 1/2 כפית מלח בסיר כבד 1 ליטר ולהביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
להשליך רדיד כבש בזהירות לשפוך ולזרוק שומן מן המחבת.
טלה מברשת עם כמה זיגוג מרמלדה וצלי, צולה כל 10 דקות (להשתמש בכל זיגוג) ולהפוך מתלים על כל 20 דקות, עד השחמה ומכרז, על 1 שעה.
חותכים מדפים לצלעות בודדות.
לטאטא יחד מים, גריסים, ומלח בסיר כבד 2 ליטר ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה מאוד, על 10 דקות.
הסר מחום ומערבבים גבינות.
צלעות ניתן במרינדה עד 2 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.