קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

צלעות כפריות מתוקות וחריפות

צלעות כפריות מתוקות וחריפות
צלעות כפריות מתוקות וחריפות דורשות כ-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 579 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-41 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, צלעות חזיר, טימין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות בסגנון כפרי מתוק ומתובל, בישול איטי: צלעות כפריות חריפות וצלעות כפרי מתובל בבישול איטי.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את מיץ התפוחים, השמן, הקולה, הסוכר החום, הדבש, השום, רוטב ווסטרשייר, עשן נוזלי אם רוצים ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קולהקולה
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים 1-1/2 כוסות מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף צלעות. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים 5 שעות או לילה, הופכים פעם אחת. מכסים ומקררים את יתרת המרינדה לטיסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים וזורקים את המרינדה. להרטיב מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, מצפים קלות את מתלה הגריל. מכינים גריל לחום עקיף, בעזרת מחבת לטפטוף.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מניחים צלעות על מחבת לטפטוף וגריל, מכוסה, על אש בינונית עקיפה במשך 10 דקות מכל צד, מבסוטים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
צולים 20-25 דקות יותר או עד שהבשר רך, הופכים ומטגנים מדי פעם בשארית המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)