צלעות כפריות מתוקות וחריפות
צלעות כפריות מתוקות וחריפות דורשות כ-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 579 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-41 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, צלעות חזיר, טימין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות בסגנון כפרי מתוק ומתובל, בישול איטי: צלעות כפריות חריפות וצלעות כפרי מתובל בבישול איטי.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את מיץ התפוחים, השמן, הקולה, הסוכר החום, הדבש, השום, רוטב ווסטרשייר, עשן נוזלי אם רוצים ותבלינים.
יוצקים 1-1/2 כוסות מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף צלעות. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים 5 שעות או לילה, הופכים פעם אחת. מכסים ומקררים את יתרת המרינדה לטיסה.
מסננים וזורקים את המרינדה. להרטיב מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, מצפים קלות את מתלה הגריל. מכינים גריל לחום עקיף, בעזרת מחבת לטפטוף.
מניחים צלעות על מחבת לטפטוף וגריל, מכוסה, על אש בינונית עקיפה במשך 10 דקות מכל צד, מבסוטים מדי פעם.
צולים 20-25 דקות יותר או עד שהבשר רך, הופכים ומטגנים מדי פעם בשארית המרינדה.