צלעות מנגל מתובלות הודיות
המתכון צלעות מנגל מתובלות בהודו מוכן בערך 3 שעות ו -15 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מנה אחת מכילה 1448 קלוריות, 133 גרם חלבון, ו 91 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 53% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, מים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: הודי מתובל בר לערבב, הודי מתובל בוק צ'וי, ו מטבל כרובית מתובל הודי.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד לריכוך, כ -4 עד 5 דקות.
מוסיפים ג ' ינג ' ר וממשיכים לבשל 2 דקות.
מוסיפים תבלינים ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מוסיפים עגבניות ומיץ שלהם, מים, סוכר חום, תמרינדי להדביק סראנו ומערבבים לשלב. מבשלים 30 עד 40 דקות, או עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש, מוסיפים כוסברה ומניחים במעבד מזון, מעבדים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
לצלעות: מחממים גריל לחום בינוני-נמוך.
מברישים צלעות משני הצדדים בשמן הזית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים צלעות באטיות כשהכיסוי סגור למשך 2 עד 3 שעות על אש בינונית עד בינונית-נמוכה עד שהם רכים, הופכים כל 10 דקות. במהלך 15 הדקות האחרונות של הצלייה, הדביקו מעט מרוטב המנגל.
מוציאים מהגריל ומברישים מיד ברוטב מנגל נוסף.