קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

צלעות מנגל מתובלות הודיות

צלעות מנגל מתובלות הודיות
המתכון צלעות מנגל מתובלות בהודו מוכן בערך 3 שעות ו -15 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מנה אחת מכילה 1448 קלוריות, 133 גרם חלבון, ו 91 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 53% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, מים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: הודי מתובל בר לערבב, הודי מתובל בוק צ'וי, ו מטבל כרובית מתובל הודי.

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד לריכוך, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים ג ' ינג ' ר וממשיכים לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
מוסיפים תבלינים ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
5
מוסיפים עגבניות ומיץ שלהם, מים, סוכר חום, תמרינדי להדביק סראנו ומערבבים לשלב. מבשלים 30 עד 40 דקות, או עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
כָּתֵףכָּתֵף
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
מסירים מהאש, מוסיפים כוסברה ומניחים במעבד מזון, מעבדים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
תן מגניב.
8
לצלעות: מחממים גריל לחום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
מברישים צלעות משני הצדדים בשמן הזית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים צלעות באטיות כשהכיסוי סגור למשך 2 עד 3 שעות על אש בינונית עד בינונית-נמוכה עד שהם רכים, הופכים כל 10 דקות. במהלך 15 הדקות האחרונות של הצלייה, הדביקו מעט מרוטב המנגל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
מוציאים מהגריל ומברישים מיד ברוטב מנגל נוסף.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות