קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

צלעות עגבניות אני

צלעות עגבניות אני
צלעות עגבניות אני נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 347 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב עגבניות, שמן צמחי, מלח שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות עגבניות II, צלעות חזיר ברוטב עגבניות, ו צלעות חזיר עם כרוב ועגבניות.

הוראות

1
צלעות חזיר העונה עם מלח שום לפי הטעם. במחבת גדולה, שמן חום מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
צלעות חזירצלעות חזיר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים צלעות וחום בשמן במשך כ 4 עד 6 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הסר ממחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
באותו מחבת, בצל מטגן וסלרי עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים רסק עגבניות וחום דרך, ערבוב, עד הנוזל מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
6
מוסיפים רוטב עגבניות וחום דרך, ערבוב, עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
7
מוסיפים מים לרוטב דק. להחזיר צלעות למחבת, להפחית את החום נמוך מאוד ולתת להתבשל עד הבשר הוא רך מאוד רוטב מתעבה (כ 1 1/2 עד 2 שעות), הוספת מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'