קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

צלעות עגבניות אני

צלעות עגבניות אני
צלעות עגבניות אני נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 347 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב עגבניות, שמן צמחי, מלח שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות עגבניות II, צלעות חזיר ברוטב עגבניות, ו צלעות חזיר עם כרוב ועגבניות.

הוראות

1
צלעות חזיר העונה עם מלח שום לפי הטעם. במחבת גדולה, שמן חום מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
צלעות חזירצלעות חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים צלעות וחום בשמן במשך כ 4 עד 6 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
הסר ממחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
באותו מחבת, בצל מטגן וסלרי עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים רסק עגבניות וחום דרך, ערבוב, עד הנוזל מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
6
מוסיפים רוטב עגבניות וחום דרך, ערבוב, עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
7
מוסיפים מים לרוטב דק. להחזיר צלעות למחבת, להפחית את החום נמוך מאוד ולתת להתבשל עד הבשר הוא רך מאוד רוטב מתעבה (כ 1 1/2 עד 2 שעות), הוספת מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף