צלעות עגל
צלעות עגל עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם חמאה, גבינת מוצרלה, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות עגל ארטישוק, צלעות עגל Pizzaiolo, ו צלעות עגל בלסמיקו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מתבלים את שני הצדדים של צלעות עגל במלח, פלפל שחור וכמון.
שים 3 עד 4 פרוסות חמאה בתחתית צלחת תבשיל 9x13 אינץ'; מפזרים על 1/4 של גבינת מוצרלה, 1/4 של גבינת פרובולון, ו 1/4 של גבינת צ ' דר לבן. סדר שכבה של צלעות עגל על גבי שכבת הגבינה. למעלה כל קוצצים עם 2 עד 3 פרוסות חמאה, 1/3 של הפטריות, ו 1/4 של גבינת מוצרלה, 1/4 של גבינת פרובולונה, ו 1/4 של גבינת צ ' דר לבן. המשך שכבות עם שאר החומרים.
יוצקים מספיק מים לתוך צלחת התבשיל רק כדי לכסות את התחתית; מכסים צלחת עם רדיד אלומיניום ומכסה בטוח לתנור.
אופים בתנור שחומם מראש עד העגל הוא כבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה.