צלעות עגל
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות עגל. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 60 גרם חלבון , 42 גרם שומן , ובסך הכל 645 קלוריות . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. אם יש לכם גבינת פרובולון, כמון טחון, פטריות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 60% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ברוקולי ראבה וסקלופיני עגל בלחם , קציצות עגל לימון ופלפל , וקצוץ עגל מוקפץ .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מתבלים את שני הצדדים של צלעות העגל במלח, פלפל שחור וכמון.
שים 3 עד 4 פרוסות חמאה בתחתית תבשיל 9x13 אינץ'; מפזרים פנימה כ-1/4 מגבינת המוצרלה, 1/4 מגבינת פרובולונה ו-1/4 מגבינת הצ'דר הלבנה. מסדרים שכבה של צלעות עגל על שכבת הגבינה. מעל כל קצוץ 2 עד 3 פרוסות חמאה, 1/3 מהפטריות ו- 1/4 מגבינת המוצרלה, 1/4 מגבינת פרובולונה ו- 1/4 מגבינת הצ'דר הלבנה. ממשיכים בשכבות עם שאר החומרים.
יוצקים מספיק מים לתוך כלי התבשיל כדי לכסות את התחתית; מכסים את הכלי בנייר אלומיניום ומכסה עמיד בתנור.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעגל כבר לא ורוד במרכז, כשעה.