צלעות עגל Pizzaiolo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 73 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1072 קלוריות. גשו לסופר וקנו אורגנו, מלח, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו צלעות עגל מרווה, צלעות עגל צרפתיות, ו צלעות עגל בלסמיקו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים broiler ל 500 מעלות F. ב 2 עד 3 סיר ליטר, חום 4 כפות שמן עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מוסיפים את הבצל ואת אורגנו ומבשלים 7 עד 9 דקות, עד הבצל רך וזהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים רוטב עגבניות בסיסי ומים 1/4 כוס, ומביאים לרתיחה. להפחית חום, מבשלים 10 דקות, ולהניח בצד רק את המבער כדי להתחמם. מתבלים את צלעות העגל במלח ופלפל, מטגנים ב-2 כפות שמן זית עד לחום זהוב בהיר. הפעל ומבשל בצד השני כדי doneness הרצוי, על 7 עד 9 דקות עבור בינוני נדיר. כף 3 עד 4 כפות של רוטב עגבניות חם על כל קוצצים, משאיר את העצם חשוף. מגררים את המוצרלה על החלק הרחב ביותר של פומפיה גבינה ומפזרים על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
צלעות עגל
סטייקים של ניו יורק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פומפיה
4
מניחים את גיליון העוגיות עם הצלעות מתחת לגריל שוב ומבשלים עד הגבינה מבעבעת וזהוב חום, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
הסר מן המטאטא אל הצלחת, לקרוע את עלי בזיליקום ומפזרים על הצלעות, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.