צלעות עגל בגריל עם רוטב נא הוא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ומתכון ראשוני עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-5 גרם חלבון, 17 גרם שומן ובסך הכל 216 קלוריות. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלים, תרד ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. זה עובד היטב כתוספת. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 33 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 93%, וזה יוצא מן הכלל. צלעות עגל בגריל עם רוטב עגבניות פרושוטו, צלעות עגל בגריל ורדיקיו עם רוטב לימון-צלפים, וצלעות עגל לימון-פטרוזיליה בגריל דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מערבבים בקערה את העגבניות, בזיליקום, פטרוזיליה, בצל אדום, מלח, פלפל, חומץ בלסמי וכ-2 כפות שמן זית כתית מעולה. הניחו לעגבניות לשבת 10 דקות, כך שהמלח ישלח החוצה את מיץ העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך ל-8 טריזים, כל טריז חתוך ל-1/2
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מטפטפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, גלגל עין, על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
4
מניחים צלעות על הצלחת והופכים שמן זית כתית מעולה בעזרת מלקחיים ומתבלים את שני הצדדים בשפע במלח ופלפל. ברגע שהמחבת או הגריל צועקים לוהטים, מוסיפים את הצלעות ומבשלים על הצד הראשון במשך 5 דקות. עמדו בפיתוי להזיז את הצלעות, אתם רוצים סימוני גריל יפים וקרום טוב עליהם. לפני שהופכים את הצלעות, מנמיכים את האש לבינונית או הזיזו את הצלעות מעט הצידה על גריל חיצוני לחום עקיף יותר. הופכים ומבשלים אותם על הצד השני במשך 7 עד 8 דקות, מסירים את הצלעות ונותנים להן לנוח מכוסות בחתיכת אוהל של נייר אלומיניום כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוט
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
לאחר שהצלעות מבושלות ומנוחות, מוסיפים את התרד והזיתים לעגבניות ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
בלילת לחם תירס
6
מגישים את הסלט על או לצד הצלעות ומוציאים מעט ממיץ הבלסמי העגבניות מתחתית קערת הסלט מעל כל קצוצה.