קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

צלעות עגל ממולאות פונטינה, פנצ'טה ופורסיני ומוגשות עם אפונה וגזר מטוגנים

צלעות עגל ממולאות פונטינה, פנצ'טה ופורסיני ומוגשות עם אפונה וגזר מטוגנים
צלעות עגל ממולא פונטינה, פנצ'טה, פורצ' יני ומוגשות עם אפונה בגזר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 82 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1212 קלוריות. גשו לסופר וקנו יין, ציר עוף, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו הליבוט מטוגן מוגש בתבשיל עם אפונה la Francaise, גזר עם אפונה ופנצ'טה, ו חזה עגל ממולא צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה עד כמעט עישון. לצרוב את הצלעות משני הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים אותם בתנור ולהמשיך לבשל במשך 5 עד 7 דקות עבור doneness בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר את הצלעות לצלחת.
4
הסר את כל אבל 1 כף השומן מהמחבת ומניח על אש גבוהה על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיף את שאלוט ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
6
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיף את המניה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
8
מוסיפים את הקורנית הטרייה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
9
מניחים את הצלעות על צלחת ושופכים את הרוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
עבור אפונה וגזר: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
אפונה וגזראפונה וגזר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
ממיסים חמאה במחבת רוטב בינונית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מוסיפים את הגזר והשום ומבשלים עד שהגזר מתרכך מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
13
מוסיפים את המניה ואת הקורנית, מכסים את המחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מניחים את הגזר בתנור ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הסר את המכסה ולהמשיך לבשל במשך 10 עד 15 דקות, להוסיף אפונה במהלך 5 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
16
חותכים חריץ אופקית בצד של כל צלע.
17
מניחים 2 פרוסות של פונטינה, 1 פרוסה של פנצ ' טה ורבע מהפטריות בכל פתח. מתבלים כל קוצץ משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
18
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
חותכים את הפטריות לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20
מחממים את השמן במחבת גדולה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
21
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
22
מוסיפים את השום ואת הקורנית וממשיכים לבשל במשך 2 דקות. להניח בצד ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גזר, קלופים וחתוכים על הטיה לפרוסות עבות 1/4 אינץגזר, קלופים וחתוכים על הטיה לפרוסות עבות 1/4 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבשר עגל או עוףבשר עגל או עוף4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות קרמיניפטריות קרמיני57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות פורצ'יני מיובשות ספוגות במים חמים במשך 30 דקות וקצוץפטריות פורצ'יני מיובשות ספוגות במים חמים במשך 30 דקות וקצוץ8פרוסותפרוסות דקות Fontinaפרוסות דקות Fontina2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה קפואה, מופשרת או טריהאפונה קפואה, מופשרת או טריה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק2sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)3sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק2ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4פרוסותדק פרוס pancettaדק פרוס pancetta4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1קילוגרםצלעות עגל, עצם בפניםצלעות עגל, עצם בפנים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה