צלעות עגל עם זעפרן אורזו ורוטב עגבניות
צלעות עגל עם זעפרן אורזו ורוטב עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך צלעות עגל, שמן זית, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: צלעות עגל בגריל ברוטב עגבניות פרושוטו, Scaloppini עגל עם רוטב שמנת זעפרן, ו בשר עגל או עוף עם רוטב שמנת זעפרן.
הוראות
לטפוח צלעות יבש ומפזרים 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז צלעות מטוגנות, מתהפכות פעם אחת, עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 6 עד 7 דקות בסך הכל.
מוסיפים שום למחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, 30 שניות. מערבבים ביין, עגבניות, רוזמרין, ונשאר 1/4 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים, בעדינות לחיצה על עגבניות עד שהם מתמוטטים, כ 10 דקות.
בינתיים, לבשל orzo עם זעפרן בסיר 3 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מסננים היטב מסננת ולחזור לסיר, ולאחר מכן מערבבים חמאה וגבינה.
מחממים צלעות ברוטב ומגישים עם אורזו.