צלעות עגל עם פלפל חריף.
צלעות עגל עם פלפל חריף עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 2677 קלוריות, 302 גרם חלבון ו 153 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מרק בשר בקר, מקשט: שאלוט קלוי, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש מפולפלות, צלעות חזיר מפולפלות, ו צלעות חזיר מפולפלות.
הוראות
מברשת צלעות עם 1 כף שמן, לשפשף עם שום.
מערבבים יחד פפריקה ו -7 מרכיבים הבאים בקערה קטנה. לשפשף על צלעות. כיסוי וצינה 1 שעה.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה אטום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים צלעות בשמן חם 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד שנעשה.
הסר צלעות מחבת, ולשמור חם, שמירה על טפטוף במחבת.
מוסיפים מרק לטפטופים שמורים, מערבבים כדי לשחרר חלקיקים; מביאים לרתיחה. מרתיחים עד 1 כוס (כ 10 דקות); שומן רזה. מערבבים יחד קורנפלור, מים, ורוטב ווסטרשייר. בהדרגה לערבב לתוך מרק; להביא לרתיחה. להרתיח, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
עבור צלעות חזיר מפולפל עשב, אתה יכול להחליף 4 (1 1/2 אינץ ' עבה) צלעות חזיר עבור צלעות עגל, ו 1 (14 1/2-אונקיה) יכול מרק עוף עבור מרק בשר בקר.