קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

צלעות עגל צלויות עם ארוגולה

צלעות עגל צלויות עם ארוגולה
צלעות עגל צלויות עם ארוגולה עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 57 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. גשו לסופר וקנו שן שום, חומץ בלסמי, רוזמרין, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: צלעות עגל עם שאלוט צלוי, ארוגולה ופולנטה רכה, צלעות עגל בגריל עם סלט ארוגולן ובזיליקום, ו צלעות עגל צלויות עם ענבים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
צלעות עגל מיובשות ומתבשלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות עגלצלעות עגל
3
מחממים 1/2 כף חמאה ו 1/2 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ '(ראה הערה' טבחים, להלן) מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב צלעות עד חום זהוב, על 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר מחבת לאמצע התנור וצלעות צלויות עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס אופקית לתוך קוצצים רושמים 68° (לא לגעת בעצם), 10 עד 15 דקות (בהתאם לעובי).
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בעוד צלעות הם צלייה, מחית שום כדי להדביק עם מלח באמצעות מרגמה ועלי (או טחון ומחית עם סכין כבד גדול), ולאחר מכן להעביר חצי להדביק לקערה להקציף ב 1/2 חומץ כף, הנותרים שמן כף, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בשר טחוןבשר טחון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מעביר צלעות לצלחת ולהתחמם.
7
מוסיפים שאלוט ומרח השום שנותר למחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים יין וכף הנותרים חומץ ומרתיחים, מגרדים חתיכות חומות, עד מופחת על 2 כפות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים מרק ורוזמרין ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
10
הסר מהחום ולהוסיף הנותרים 2 כפות חמאה, מחבת מתערבלת לשלב, ולאחר מכן מערבבים בכל מיצי עגל שנצברו על צלחת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
להוסיף ארוגולה להתלבש ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
12
מגישים צלעות ברוטב וארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
* אם המחבת שלך אינה חסינה, לעטוף להתמודד עם רדיד כבד חובה (או שכבה כפולה של נייר רגיל) לפני צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה