צלעות עגל צלויות עם ארוגולה
צלעות עגל צלויות עם ארוגולה עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 57 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. גשו לסופר וקנו שן שום, חומץ בלסמי, רוזמרין, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: צלעות עגל עם שאלוט צלוי, ארוגולה ופולנטה רכה, צלעות עגל בגריל עם סלט ארוגולן ובזיליקום, ו צלעות עגל צלויות עם ענבים.
הוראות
צלעות עגל מיובשות ומתבשלות במלח ופלפל.
מחממים 1/2 כף חמאה ו 1/2 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ '(ראה הערה' טבחים, להלן) מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב צלעות עד חום זהוב, על 3 דקות בכל צד.
להעביר מחבת לאמצע התנור וצלעות צלויות עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס אופקית לתוך קוצצים רושמים 68° (לא לגעת בעצם), 10 עד 15 דקות (בהתאם לעובי).
בעוד צלעות הם צלייה, מחית שום כדי להדביק עם מלח באמצעות מרגמה ועלי (או טחון ומחית עם סכין כבד גדול), ולאחר מכן להעביר חצי להדביק לקערה להקציף ב 1/2 חומץ כף, הנותרים שמן כף, מלח ופלפל לפי הטעם.
מעביר צלעות לצלחת ולהתחמם.
מוסיפים שאלוט ומרח השום שנותר למחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים יין וכף הנותרים חומץ ומרתיחים, מגרדים חתיכות חומות, עד מופחת על 2 כפות, על 4 דקות.
מוסיפים מרק ורוזמרין ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 4 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף הנותרים 2 כפות חמאה, מחבת מתערבלת לשלב, ולאחר מכן מערבבים בכל מיצי עגל שנצברו על צלחת. מתבלים במלח ופלפל.
להוסיף ארוגולה להתלבש ולזרוק למעיל.
מגישים צלעות ברוטב וארוגולה.
* אם המחבת שלך אינה חסינה, לעטוף להתמודד עם רדיד כבד חובה (או שכבה כפולה של נייר רגיל) לפני צלייה.