צלעות עם אננס וגבינה כחולה
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 371 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן צמחי, עלי פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סלט כרוב אננס עם גבינה כחולה, המבורגרים עם גבינה כחולה ואננס בגריל, ו המבורגרים שרימפס טריאקי עם סלסה אננס בגריל, בייקון וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את רוטב הסויה בתבנית אפייה רדודה. לטף את הסטייקים יבש עם מגבות נייר, למקם אותם בצלחת, ולהפוך מעיל ברוטב סויה. להשרות בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות, מרפרף את הסטייקים באמצע.כ -30 דקות לפני הסטייקים מוכנים, מניחים את הבצל והחומץ בקערה בינונית ומערבבים לשלב; להפריש.
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
חום 2 כפות שמן במחבת ברזל יצוק מעל חום גבוה עד מנצנץ (צריך להיות ציפוי דק של שמן על פני השטח כולו של המחבת—להוסיף יותר במידת הצורך).לטף את הסטייקים יבש עם מגבות נייר בזהירות למקם אותם במחבת. לבשל undisturbed עד תחתית הם השחמה עמוקה כתמים, על 4 דקות. הפוך את הסטייקים, לחלק את החמאה מעל לחלק העליון של הסטייקים, ומבשל במשך 1 דקה.
מניחים את המחבת בתנור וצולים עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של סטייקים רושמים 52° עד130 עבור בינוני נדיר, על 3 דקות יותר.
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך או צלחות, העונה עם מלח, ולתת לנוח במשך 8 דקות. בינתיים, לסיים את התענוג.
מוסיפים את האננס, הגבינה הכחולה, הפטרוזיליה והכף הנותרת של שמן לתערובת בצל-חומץ השמורה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב.
מגישים את הסטייק עם התענגות.