קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות2
ציון בריאות9
מגזין

צלעות עם אננס וגבינה כחולה

צלעות עם אננס וגבינה כחולה
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 371 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן צמחי, עלי פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סלט כרוב אננס עם גבינה כחולה, המבורגרים עם גבינה כחולה ואננס בגריל, ו המבורגרים שרימפס טריאקי עם סלסה אננס בגריל, בייקון וגבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את רוטב הסויה בתבנית אפייה רדודה. לטף את הסטייקים יבש עם מגבות נייר, למקם אותם בצלחת, ולהפוך מעיל ברוטב סויה. להשרות בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות, מרפרף את הסטייקים באמצע.כ -30 דקות לפני הסטייקים מוכנים, מניחים את הבצל והחומץ בקערה בינונית ומערבבים לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חום 2 כפות שמן במחבת ברזל יצוק מעל חום גבוה עד מנצנץ (צריך להיות ציפוי דק של שמן על פני השטח כולו של המחבת—להוסיף יותר במידת הצורך).לטף את הסטייקים יבש עם מגבות נייר בזהירות למקם אותם במחבת. לבשל undisturbed עד תחתית הם השחמה עמוקה כתמים, על 4 דקות. הפוך את הסטייקים, לחלק את החמאה מעל לחלק העליון של הסטייקים, ומבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את המחבת בתנור וצולים עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של סטייקים רושמים 52° עד130 עבור בינוני נדיר, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך או צלחות, העונה עם מלח, ולתת לנוח במשך 8 דקות. בינתיים, לסיים את התענוג.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מוסיפים את האננס, הגבינה הכחולה, הפטרוזיליה והכף הנותרת של שמן לתערובת בצל-חומץ השמורה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מגישים את הסטייק עם התענגות.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס