קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות2
ציון בריאות9
מגזין

צלעות עם אננס וגבינה כחולה

צלעות עם אננס וגבינה כחולה
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 371 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן צמחי, עלי פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סלט כרוב אננס עם גבינה כחולה, המבורגרים עם גבינה כחולה ואננס בגריל, ו המבורגרים שרימפס טריאקי עם סלסה אננס בגריל, בייקון וגבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את רוטב הסויה בתבנית אפייה רדודה. לטף את הסטייקים יבש עם מגבות נייר, למקם אותם בצלחת, ולהפוך מעיל ברוטב סויה. להשרות בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות, מרפרף את הסטייקים באמצע.כ -30 דקות לפני הסטייקים מוכנים, מניחים את הבצל והחומץ בקערה בינונית ומערבבים לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
חום 2 כפות שמן במחבת ברזל יצוק מעל חום גבוה עד מנצנץ (צריך להיות ציפוי דק של שמן על פני השטח כולו של המחבת—להוסיף יותר במידת הצורך).לטף את הסטייקים יבש עם מגבות נייר בזהירות למקם אותם במחבת. לבשל undisturbed עד תחתית הם השחמה עמוקה כתמים, על 4 דקות. הפוך את הסטייקים, לחלק את החמאה מעל לחלק העליון של הסטייקים, ומבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את המחבת בתנור וצולים עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של סטייקים רושמים 52° עד130 עבור בינוני נדיר, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך או צלחות, העונה עם מלח, ולתת לנוח במשך 8 דקות. בינתיים, לסיים את התענוג.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מוסיפים את האננס, הגבינה הכחולה, הפטרוזיליה והכף הנותרת של שמן לתערובת בצל-חומץ השמורה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מגישים את הסטייק עם התענגות.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות