צלעות פלפל חריף
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 167 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם צלעות חזיר התינוק בחזרה, חרדל חום, חומץוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צלעות פלפל חריף, צלעות ד " ר פלפל, ו צלעות ד " ר פלפל.
הוראות
הכן את המרינדה על ידי רותחים בעדינות את 6 החומרים הראשונים בסיר בינוני עד מופחת ועבה, על 20 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין. מחלקים לשתי מכולות ומקררים מיכל אחד לאחר כך.
מניחים צלעות על תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר כסף כבד.
תצחצח חצי מהמרינדה על כל הצלעות משני הצדדים. מכסים בנייר כסף ומקררים במשך 8 שעות כדי להשרות. כאשר אתה מוכן לבשל את הצלעות, מחממים התנור ל 275 מעלות.
מניחים את המחבת, עדיין מכוסה בנייר כסף, לתנור במשך 2 שעות.
הסר את רדיד ולהגדיל את הטמפרטורה עד 30
באמצעות החצי השני של הרוטב, מברשת עוד שכבה נדיבה על כל הצלעות. החזירו את המחבת לתנור והמשיכו לבשל עוד 30 עד 40 דקות, תוך צחצוח על שכבה נוספת של רוטב בזמן הבישול.
הסר את הצלעות כאשר הם מזלג במכרז (לשמור על בישול עד שהם). פרוסה ומגישה!