צלעות צלויות עם לימון-הרב Gremolata
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. גשו לסופר וקנו חתיכות קצרות, רוטב ווסטרשייר, פלפלים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polentan וגרמולטה עשב מעורב, צלעות קצרות מטוגנות עם גרימולטה כתומה, ו צלעות צלויות של יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
מערבבים קמח, 1½ כפית מלח ו 1 כפית פלפל בצלחת גדולה, רדודה. לדלות צלעות קצרות בתערובת קמח, ציפוי כל הצדדים ומנער עודף.
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול בחום גבוה עד לעישון. צלעות חומות שתיים בצד, פונה עד משחימים היטב מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל לכל אצווה.
העברת צלעות צרובות לצלחת גדולה.
מוסיפים יין אדום למחבת, מגרדים חתיכות משוחות מהתחתית עם כף עץ. מביאים לרתיחה ולאפשר להתבשל לרגע לפני הוספת עגבניות, רוטב ווסטרשייר, פלפלים אדומים, עלי דפנה, בצל, גרידת תפוזים, שום וסוכר. חוזרים לרתיחה, מכסים, מניחים בתנור ומלבשים עד שהבשר רך, 2 ½ עד 3 שעות, הופכים את הצלעות לחצי דרך הבישול. העונה צולה נוזל כדי לטעום עם מלח ופלפל.
בעוד הצלעות קצרות בישול, לשלב את גרידת לימון, פטרוזיליה, שום, פתיתי פלפל. מתבלים לפי הטעם במלח.
כאשר הבשר נגמר, לאפשר לנוח לפחות 10 דקות, או לתוצאות טובות יותר, מגניב לחמם למחרת. להשליך עלי מפרץ, בצל, גרידה ושום.
מניחים צלעות קצרות על מגש, טפטוף עם צלימת נוזל העליון עם מקלחת עדינה של גרמולטה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק