מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. גשו לסופר וקנו חתיכות קצרות, רוטב ווסטרשייר, פלפלים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polentan וגרמולטה עשב מעורב, צלעות קצרות מטוגנות עם גרימולטה כתומה, ו צלעות צלויות של יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים קמח, 1½ כפית מלח ו 1 כפית פלפל בצלחת גדולה, רדודה. לדלות צלעות קצרות בתערובת קמח, ציפוי כל הצדדים ומנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול בחום גבוה עד לעישון. צלעות חומות שתיים בצד, פונה עד משחימים היטב מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
העברת צלעות צרובות לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
5
מוסיפים יין אדום למחבת, מגרדים חתיכות משוחות מהתחתית עם כף עץ. מביאים לרתיחה ולאפשר להתבשל לרגע לפני הוספת עגבניות, רוטב ווסטרשייר, פלפלים אדומים, עלי דפנה, בצל, גרידת תפוזים, שום וסוכר. חוזרים לרתיחה, מכסים, מניחים בתנור ומלבשים עד שהבשר רך, 2 ½ עד 3 שעות, הופכים את הצלעות לחצי דרך הבישול. העונה צולה נוזל כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בעוד הצלעות קצרות בישול, לשלב את גרידת לימון, פטרוזיליה, שום, פתיתי פלפל. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
צימוקים זהובים, טחונים גס
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
כאשר הבשר נגמר, לאפשר לנוח לפחות 10 דקות, או לתוצאות טובות יותר, מגניב לחמם למחרת. להשליך עלי מפרץ, בצל, גרידה ושום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
8
מניחים צלעות קצרות על מגש, טפטוף עם צלימת נוזל העליון עם מקלחת עדינה של גרמולטה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.