קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות66
מגזין

צלעות קצרות Provençal עם זיתים ועשבי תיבול

צלעות קצרות Provençal עם זיתים ועשבי תיבול
צלעות קצרות Provençal עם זיתים ועשבי תיבול הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 113 גרם של שומן, וסך הכל 1411 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פולנטה, בצלים, עגבניות משומר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: לאכול בשמונה דולרים: Provencal צלעות קצרות, סלט חומוס עם עשבי תיבול פרובנס וזיתים, ו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° עם מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים יחד קמח עם 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה. צלעות טפיחה יבש דל קלות בתערובת קמח, לדפוק עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 6 עד 8 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. צלעות חומות ב 3 קבוצות, על 8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
העברה כפי משחימה למגש. להיפטר משומן מחשיש.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מבשלים בצל, גזר וסלרי הנותרים 2 כפות שמן עם 1/2 כפית מלח על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך ומתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים שום ועשבי תיבול ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השום מתרכך וריחני, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
7
מוסיפים יין ומרתיחים עד מופחתים בחצי, כ 8 דקות, ולאחר מכן מערבבים במרק, עגבניות עם מיץ, וחומץ ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
להחזיר צלעות לסיר. מכסים עם המכסה, ואז מניחים בתנור, ומלבשים עד הצלעות הן מזלג מכרז, 3 עד 3 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מעבירים צלעות עם כפית מחוררת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
בואו בישול נוזלי לעמוד בקצרה, ואז רזה שומן מלמעלה. מערבבים זיתים. התאם תיבול לפי הטעם, אם יש צורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
11
להחזיר בשר לסיר. גרדת גרידת תפוז מעל רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
* צלעות קצרות ניתן braised עד 3 ימים קדימה. לאחר מטוגן, להביא לטמפרטורת החדר, נחשף, ואז לשמור מקורר, מכוסה.* במקום סיר כבד גדול, אתה יכול להשתמש במחבת כבדה 12 אינץ ' כדי לחמם את הצלעות הקצרות ולבשל את הירקות, העברת אותם כמו משחימה למחבת קלייה קטנה לא מגיבה. Deglaze המחבת עם היין, ואז לשפוך אותו למחבת צלייה עם שאר החומרים. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף כבד (או שכבה כפולה של נייר רגיל), ואז מביאים את הנוזל לרתיחה, לפני העברת המחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.