קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות66
מגזין

צלעות קצרות Provençal עם זיתים ועשבי תיבול

צלעות קצרות Provençal עם זיתים ועשבי תיבול
צלעות קצרות Provençal עם זיתים ועשבי תיבול הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 113 גרם של שומן, וסך הכל 1411 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פולנטה, בצלים, עגבניות משומר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: לאכול בשמונה דולרים: Provencal צלעות קצרות, סלט חומוס עם עשבי תיבול פרובנס וזיתים, ו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° עם מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים יחד קמח עם 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה. צלעות טפיחה יבש דל קלות בתערובת קמח, לדפוק עודף.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 6 עד 8 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. צלעות חומות ב 3 קבוצות, על 8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
העברה כפי משחימה למגש. להיפטר משומן מחשיש.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מבשלים בצל, גזר וסלרי הנותרים 2 כפות שמן עם 1/2 כפית מלח על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך ומתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
6
מוסיפים שום ועשבי תיבול ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השום מתרכך וריחני, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
7
מוסיפים יין ומרתיחים עד מופחתים בחצי, כ 8 דקות, ולאחר מכן מערבבים במרק, עגבניות עם מיץ, וחומץ ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
להחזיר צלעות לסיר. מכסים עם המכסה, ואז מניחים בתנור, ומלבשים עד הצלעות הן מזלג מכרז, 3 עד 3 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מעבירים צלעות עם כפית מחוררת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
בואו בישול נוזלי לעמוד בקצרה, ואז רזה שומן מלמעלה. מערבבים זיתים. התאם תיבול לפי הטעם, אם יש צורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
11
להחזיר בשר לסיר. גרדת גרידת תפוז מעל רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
* צלעות קצרות ניתן braised עד 3 ימים קדימה. לאחר מטוגן, להביא לטמפרטורת החדר, נחשף, ואז לשמור מקורר, מכוסה.* במקום סיר כבד גדול, אתה יכול להשתמש במחבת כבדה 12 אינץ ' כדי לחמם את הצלעות הקצרות ולבשל את הירקות, העברת אותם כמו משחימה למחבת קלייה קטנה לא מגיבה. Deglaze המחבת עם היין, ואז לשפוך אותו למחבת צלייה עם שאר החומרים. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף כבד (או שכבה כפולה של נייר רגיל), ואז מביאים את הנוזל לרתיחה, לפני העברת המחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.