צלעות קצרות Provençal עם זיתים ועשבי תיבול הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 113 גרם של שומן, וסך הכל 1411 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פולנטה, בצלים, עגבניות משומר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: לאכול בשמונה דולרים: Provencal צלעות קצרות, סלט חומוס עם עשבי תיבול פרובנס וזיתים, ו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177° עם מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים יחד קמח עם 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה. צלעות טפיחה יבש דל קלות בתערובת קמח, לדפוק עודף.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 6 עד 8 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. צלעות חומות ב 3 קבוצות, על 8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
העברה כפי משחימה למגש. להיפטר משומן מחשיש.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מבשלים בצל, גזר וסלרי הנותרים 2 כפות שמן עם 1/2 כפית מלח על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך ומתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
6
מוסיפים שום ועשבי תיבול ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השום מתרכך וריחני, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
7
מוסיפים יין ומרתיחים עד מופחתים בחצי, כ 8 דקות, ולאחר מכן מערבבים במרק, עגבניות עם מיץ, וחומץ ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
להחזיר צלעות לסיר. מכסים עם המכסה, ואז מניחים בתנור, ומלבשים עד הצלעות הן מזלג מכרז, 3 עד 3 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מעבירים צלעות עם כפית מחוררת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
בואו בישול נוזלי לעמוד בקצרה, ואז רזה שומן מלמעלה. מערבבים זיתים. התאם תיבול לפי הטעם, אם יש צורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
בלילת לחם תירס
11
להחזיר בשר לסיר. גרדת גרידת תפוז מעל רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
* צלעות קצרות ניתן braised עד 3 ימים קדימה. לאחר מטוגן, להביא לטמפרטורת החדר, נחשף, ואז לשמור מקורר, מכוסה.* במקום סיר כבד גדול, אתה יכול להשתמש במחבת כבדה 12 אינץ ' כדי לחמם את הצלעות הקצרות ולבשל את הירקות, העברת אותם כמו משחימה למחבת קלייה קטנה לא מגיבה. Deglaze המחבת עם היין, ואז לשפוך אותו למחבת צלייה עם שאר החומרים. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף כבד (או שכבה כפולה של נייר רגיל), ואז מביאים את הנוזל לרתיחה, לפני העברת המחבת לתנור.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.