קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

צלעות קצרות בסגנון איטלקי דרומי

צלעות קצרות בסגנון איטלקי דרומי
צלעות בסגנון דרום איטלקי קצרות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. לך לחנות ותביא עד 4 אנשובי, רסק עגבניות, nero d ' avola, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו צלעות קצרות מטוגנות איטיות איטלקיות, צלעות קצרות בסגנון קוריאני, ו צלעות קצרות בסגנון גרמני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להביא את הצלעות הקצרות לטמפרטורת החדר. לטף את הצלעות יבש, ואז מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל טפטוף עם EVOO. מסדרים את הצלעות על מחבת צלוי עד השחמה היטב, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
יוקוןיוקון
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
3
בינתיים, חום 2 כפות EVOO בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
מוסיפים את האנשובי ומערבבים להמיס אותם לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
5
מוסיפים את השום, עלי דפנה, בצל ונורת שומר, ומתבלים בפלפל. מערבבים במשך כמה דקות כדי לפתח קצת צבע על החלק התחתון של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות, צימוקים וציפורן. מערבבים במשך דקה או 2 יותר, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
נורת שומרנורת שומר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוסיפים את הצלעות לתנור ההולנדי ומערבבים למעיל עם הרוטב. מכסים וצולים בתנור עד הצלעות רכות מאוד, 2 1/2 עד 2 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את הצלעות לצלחת ומכסה בנייר כסף. להפחית את הרוטב 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
9
שמור 4 צלעות קצרות לארוחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
10
מוסיפים את הצלעות הנותרות (על או מחוץ לעצם) לרוטב. מחלקים בין מנות הגשה העליון עם פטרוזיליה, שברי שומר, קמצוץ של גרידה וכמה פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
11
מגישים עם הלחם לניקוי את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.