צלעות קצרות בסגנון קוריאני
צלעות קצרות בסגנון קוריאני עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1053 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 94g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, צלעות בקר, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צלעות קצרות בסגנון קוריאני, צלעות קצרות מנגל בסגנון קוריאני, ו צלעות קצרות בסגנון קוריאני.
הוראות
טוחנים זרעי שומשום לאבקה גסה במטחנה. שמור 1/4 כוס בצל ירוק, ולאחר מכן לטאטא יחד בצל ירוק שנותר, שום, רוטב סויה, סוכר חום, ממרח פלפל חריף, שמן שומשום, ו 2 כפות אבקת שומשום בקערה גדולה. שמורת שאריות אבקת זרעי שומשום להגשה.
מוסיפים צלעות קצרות לתערובת רוטב סויה, משפשפים בהם תערובת.
העברת צלעות שקית פלסטיק sealable גדול שקית חותם, לחיצה על אוויר עודף. מרינדה, צונן, לפחות 8 שעות.
להעביר צלעות לסיר כבד 6-8 ליטר רחב ולהוסיף מים וג ' ינג ' ר. מבשלים, מכוסה היטב, עד הצלעות רכות מאוד, על 3 שעות.
להעביר צלעות לצלחת באמצעות מלקחיים ולשמור חם, מכוסה בנייר כסף. שומן רזה מן הרוטב לשפוך רוטב דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה, ואז להשליך מוצקים.
מגישים צלעות ברוטב בקערות רדודות ומפזרים בצל ירוק שמורות ואבקת שומשום הנותרים.
* צלעות ניתן במרינדה עד 1 יום.* צלעות ניתן מטוגן 2 ימים קדימה מקורר ברוטב, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.
הסר שומן מן הרוטב, ואז לחמם, מכוסה, מעל חום מתון ולהמשיך עם מתכון.