קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

צלעות קצרות בסגנון קוריאני

צלעות קצרות בסגנון קוריאני
צלעות קצרות בסגנון קוריאני עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1053 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 94g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, צלעות בקר, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צלעות קצרות בסגנון קוריאני, צלעות קצרות מנגל בסגנון קוריאני, ו צלעות קצרות בסגנון קוריאני.

הוראות

1
טוחנים זרעי שומשום לאבקה גסה במטחנה. שמור 1/4 כוס בצל ירוק, ולאחר מכן לטאטא יחד בצל ירוק שנותר, שום, רוטב סויה, סוכר חום, ממרח פלפל חריף, שמן שומשום, ו 2 כפות אבקת שומשום בקערה גדולה. שמורת שאריות אבקת זרעי שומשום להגשה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים צלעות קצרות לתערובת רוטב סויה, משפשפים בהם תערובת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
3
העברת צלעות שקית פלסטיק sealable גדול שקית חותם, לחיצה על אוויר עודף. מרינדה, צונן, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
4
להעביר צלעות לסיר כבד 6-8 ליטר רחב ולהוסיף מים וג ' ינג ' ר. מבשלים, מכוסה היטב, עד הצלעות רכות מאוד, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
להעביר צלעות לצלחת באמצעות מלקחיים ולשמור חם, מכוסה בנייר כסף. שומן רזה מן הרוטב לשפוך רוטב דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה, ואז להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
מגישים צלעות ברוטב בקערות רדודות ומפזרים בצל ירוק שמורות ואבקת שומשום הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
* צלעות ניתן במרינדה עד 1 יום.* צלעות ניתן מטוגן 2 ימים קדימה מקורר ברוטב, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
הסר שומן מן הרוטב, ואז לחמם, מכוסה, מעל חום מתון ולהמשיך עם מתכון.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.