קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות52
מגזין

צלעות קצרות מטוגנות ביין עם גזר לבן, גזר וארטישוקים

צלעות קצרות מטוגנות ביין עם גזר לבן, גזר וארטישוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות יין עם גזר לבן, גזר, ארטישוקים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם רוזמרין, צלעות בקר קצרות, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו צלעות צלויות עם גזר לבן ובצל פנינה, צלעות צלויות עם גזר, ו צלעות צלויות של יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
Cut 3-in. אורכים מקצוות דקים של גזר, גזר לבן וסלרי. חצי אותם לאורך, ואז חצי שוב אם גדול; אתה צריך 12 עד 14 מקלות של כל ירק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2
חותכים ירקות הנותרים לתוך 1/2-in. קוביות; להפריד ולהניח בצד ירקות חתוכים לקוביות ומקלות. מחממים תנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מפזרים צלעות קצרות בכל רחבי עם 1/4 כפית. כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
מחממים שמן זית ב 6-עד 8-qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה. עבודה ב 3 קבוצות, צלעות חומות בשמן משני הצדדים, 5 עד 10 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
העברה כפי שחום ל -12 על 17 ב. מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
יוצקים שומן מתוך סיר ושמורה; לחזור 2 כפות. לחשיש.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים ירקות חתוכים לקוביות ובצל לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, 5 עד 10 דקות. כף על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
יוצקים שומן שמור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים מקלות ירקות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 5 עד 6 דקות. כפית לתוך 8-in. מחבת מרובעת ומפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה, מלח ופלפל. מכסים בחוזקה בנייר כסף; צמרמורת עד צלייה (עד 1 יום).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
יוצקים יין, עגבניות, 1/3 כוס פטרוזיליה, ו 3/4 כפית. כל מלח ופלפל לתוך סיר ריק. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז לשפוך על צלעות. להפוך צלעות בנוזל למעיל. פיזור שיני שום ורוזמרין על גבי. מכסים בחוזקה עם נייר 2 גיליונות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
תערובת צלע צמה בתנור, הפיכת בשר בכל שעה, עד הבשר הוא כמעט מזלג מכרז, על 2 1/4 שעות. דל שומן ולהשליך ממיצים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
בינתיים, למלא קערה בינונית עם מים ולהוסיף מיץ לימון. גזוז גבעולים, עלים חיצוניים, וטיפים מארטישוקים, משאיר רק את העלים הצהובים-ירוקים העדינים, ואת בסיסים לקצץ כדי neaten; טיפה כל לתוך מי לימון מיד לאחר זמירה כדי למנוע בראונינג (לשמור על מים עד 2 שעות).
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מסננים ארטישוק לדחוף לתוך נוזל סביב צלעות; לכסות בחוזקה. לבשל תערובת צלעות ומחבת עם מקלות ירקות עד החומרים הם מאוד רך, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
שים מגש גדול בתנור כדי להתחמם. השלך רוזמרין נובע מחבת צלייה. אם התערובת היא עסיסית מאוד, להעביר צלעות ארטישוק לקערה גדולה לכסות; להגדיר מחבת מעל 2 מבערים על חום גבוה ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרוב הנוזל מתאדה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
ירקות חתוכים לקוביות בכפית ומיצים מחבת צלייה על מגש. סדר צלעות, ארטישוקים, ומקלות ירקות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
16
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומקשטים עם עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
17
מגישים עם רוטב סלק חזרת.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
18
* בקש מקצב לחתוך צלעות לשנים עשר 4-in.- חתיכות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
19
הפוך קדימה: לעשות דרך שלב 5, אז מגניב ו צונן אטום 1 יום. כפית את השומן ממיצים ולהשליך, ולאחר מכן לחמם תערובת צלעות, מכוסה, בתנור 375 במשך 45 דקות; להמשיך עם שלב 6, הוספת כ 1 כוס מים אם פאן הוא נמוך על מיצים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.