צלעות קצרות מנגל בסגנון קוריאני
המתכון בסגנון קוריאני BBQ צלעות קצרות מוכן בסביבות 2 שעות ו -50 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם זנגביל, מלח, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות קצרות בסגנון קוריאני, צלעות קצרות בסגנון קוריאני, ו צלעות קצרות בסגנון קוריאני עם אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
צלע ציון כל 1/2 אינץ לאורך ורוחב העצם, מוודא לא לחתוך עמוק מדי כך הבשר יישאר מחובר לעצם.
מערבבים את שאר החומרים בקערה כדי להפוך את המרינדה.
יוצקים את המרינדה על הצלעות ודוחפים את הרוטב לחתכים כך שהוא מקבל את כל הדרך עד העצם. הפוך את הצלעות על הפנים למטה במרינדה ולכסות במשך מינימום של 2 שעות או לקרר לילה לטעם חזק יותר.
הסר צלעות מן המרינדה ברביקיו מעל גריל פחם.
מגישים צלעות עם קמחי מלפפון, אורז מאודה, פלפלים קוריאנים ירוקים. תהנו!
הפוך 3 חתכים עמוקים בגודל שווה לאורך המלפפונים. הקפד לא לחתוך את כל הדרך עד סוף המלפפון כדי לשמור על המלפפונים שלמים.
ממיסים את 2 כפות מלח במים. משרים את המלפפונים במשך 2 שעות כדי לרכך כך שהם לא יישברו כאשר הם מקבלים ממולאים.
עבור המילוי, לשלב את שאר החומרים למעט ציר עוף ומערבבים היטב.
לסחוט כמה שיותר מים מן המלפפונים. דחוף את תערובת הלפת בחוזקה לתוך החתכים.
מניחים את המלפפונים בצנצנת עם המילוי הנותר ולתת לשבת במשך 3hours.
יוצקים את המניה עוף מעל המלפפונים ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 24 שעות. מקררים ומגישים עם צלעות קצרות קוריאניות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.