קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות27
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות קצרות מנגל בסגנון קוריאני

צלעות קצרות מנגל בסגנון קוריאני
המתכון בסגנון קוריאני BBQ צלעות קצרות מוכן בסביבות 2 שעות ו -50 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם זנגביל, מלח, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות קצרות בסגנון קוריאני, צלעות קצרות בסגנון קוריאני, ו צלעות קצרות בסגנון קוריאני עם אטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צלע ציון כל 1/2 אינץ לאורך ורוחב העצם, מוודא לא לחתוך עמוק מדי כך הבשר יישאר מחובר לעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
מערבבים את שאר החומרים בקערה כדי להפוך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את המרינדה על הצלעות ודוחפים את הרוטב לחתכים כך שהוא מקבל את כל הדרך עד העצם. הפוך את הצלעות על הפנים למטה במרינדה ולכסות במשך מינימום של 2 שעות או לקרר לילה לטעם חזק יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
הסר צלעות מן המרינדה ברביקיו מעל גריל פחם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מגישים צלעות עם קמחי מלפפון, אורז מאודה, פלפלים קוריאנים ירוקים. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קמחיקמחי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
הפוך 3 חתכים עמוקים בגודל שווה לאורך המלפפונים. הקפד לא לחתוך את כל הדרך עד סוף המלפפון כדי לשמור על המלפפונים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
7
ממיסים את 2 כפות מלח במים. משרים את המלפפונים במשך 2 שעות כדי לרכך כך שהם לא יישברו כאשר הם מקבלים ממולאים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
עבור המילוי, לשלב את שאר החומרים למעט ציר עוף ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
9
לסחוט כמה שיותר מים מן המלפפונים. דחוף את תערובת הלפת בחוזקה לתוך החתכים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
לפתלפת
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
10
מניחים את המלפפונים בצנצנת עם המילוי הנותר ולתת לשבת במשך 3hours.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
11
יוצקים את המניה עוף מעל המלפפונים ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 24 שעות. מקררים ומגישים עם צלעות קצרות קוריאניות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו

מרכיבים

0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר ג'וליאןגזר ג'וליאן1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1אוראו ממולאים כפוליםזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון2ציפורןשום, טחוןשום, טחון3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון5smallsמלפפונים חמוציםמלפפונים חמוצים3פלפלים אדומים חמים, זרעים ומרותקיםפלפלים אדומים חמים, זרעים ומרותקים1גבינת פרמזן מגוררתsake (מומלץ: האן Soju)sake (מומלץ: האן Soju)1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2קרום: פירורי קרקר גרהם1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ2בצל ירוק, ג'וליאןבצל ירוק, ג'וליאן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן1אוראו ממולאים כפולים5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ4צלעות גדולותצלעות גדולות וקצרותצלעות גדולות וקצרות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה454פלפל האבנרולפת סינית, כמה ג'וליאן וכמה לחתוך לתוך מעגליםלפת סינית, כמה ג'וליאן וכמה לחתוך לתוך מעגלים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.