קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות27
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות קצרות מנגל בסגנון קוריאני

צלעות קצרות מנגל בסגנון קוריאני
המתכון בסגנון קוריאני BBQ צלעות קצרות מוכן בסביבות 2 שעות ו -50 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם זנגביל, מלח, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות קצרות בסגנון קוריאני, צלעות קצרות בסגנון קוריאני, ו צלעות קצרות בסגנון קוריאני עם אטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צלע ציון כל 1/2 אינץ לאורך ורוחב העצם, מוודא לא לחתוך עמוק מדי כך הבשר יישאר מחובר לעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
מערבבים את שאר החומרים בקערה כדי להפוך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את המרינדה על הצלעות ודוחפים את הרוטב לחתכים כך שהוא מקבל את כל הדרך עד העצם. הפוך את הצלעות על הפנים למטה במרינדה ולכסות במשך מינימום של 2 שעות או לקרר לילה לטעם חזק יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
הסר צלעות מן המרינדה ברביקיו מעל גריל פחם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מגישים צלעות עם קמחי מלפפון, אורז מאודה, פלפלים קוריאנים ירוקים. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קמחיקמחי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
הפוך 3 חתכים עמוקים בגודל שווה לאורך המלפפונים. הקפד לא לחתוך את כל הדרך עד סוף המלפפון כדי לשמור על המלפפונים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
7
ממיסים את 2 כפות מלח במים. משרים את המלפפונים במשך 2 שעות כדי לרכך כך שהם לא יישברו כאשר הם מקבלים ממולאים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
עבור המילוי, לשלב את שאר החומרים למעט ציר עוף ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
9
לסחוט כמה שיותר מים מן המלפפונים. דחוף את תערובת הלפת בחוזקה לתוך החתכים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
לפתלפת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
מניחים את המלפפונים בצנצנת עם המילוי הנותר ולתת לשבת במשך 3hours.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
11
יוצקים את המניה עוף מעל המלפפונים ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 24 שעות. מקררים ומגישים עם צלעות קצרות קוריאניות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר ג'וליאןגזר ג'וליאן1חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1אוראו ממולאים כפוליםזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון2ציפורןשום, טחוןשום, טחון3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון5smallsמלפפונים חמוציםמלפפונים חמוצים3פלפלים אדומים חמים, זרעים ומרותקיםפלפלים אדומים חמים, זרעים ומרותקים11 כף אורגנו מיובשsake (מומלץ: האן Soju)sake (מומלץ: האן Soju)1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ2בצל ירוק, ג'וליאןבצל ירוק, ג'וליאן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן1אוראו ממולאים כפולים5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ4צלעות גדולותצלעות גדולות וקצרותצלעות גדולות וקצרות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1אוראו ממולאים כפוליםרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'לפת סינית, כמה ג'וליאן וכמה לחתוך לתוך מעגליםלפת סינית, כמה ג'וליאן וכמה לחתוך לתוך מעגלים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.