צלעות קצרות מתובל עם גזר גמדי קלוי ובצל צ'יפוליני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות מתובל עם גזר תינוק קלוי בצל Cipollini. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1706 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 131 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. אם יש לך גזר גמדי רגיל, פלפל, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: צלעות קצרות מתובל עם גזר גמדי קלוי ובצל צ'יפוליני, גזר מזוגג ובצל Cipollini עם כוסברה ותפוז, ו בצל צ'יפוליני צלוי.
הוראות
מפזרים בכל רחבי עם 1/2 כף. כל מלח ופלפל.
הוסף 1 כף. שמן וחמאה לסיר גדול, עמוק ואטום מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, צלעות חומות קצרות בכל רחבי, על 5 דקות לכל אצווה, העברה לקערה כפי שנעשה.
מוסיפים בצל קצוץ, גזר, סלרי, שום וג ' ינג ' ר לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהירקות מתחילים חום, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים כמון וכוסברה ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מפזרים קמח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב.
יוצקים יין 2 כוסות מרק לתוך סיר ומוסיפים פלפל מקל קינמון; ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה. להחזיר צלעות קצרות וכל מיצים שנצברו לסיר. נוזל צריך רק לכסות אותם; להוסיף קצת יותר מרק במידת הצורך. מכסים ואופים עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 2 1/4 עד 2 1/2 שעות.
בינתיים, מורחים גזר גמדי ובצל cipollini 9-by 13-in. תבנית אפייה.
טפטוף עם נשאר 1 כף. שמן ומערבבים למעיל; מכסים בנייר כסף. הגדר בתנור לאחר הצלעות אפו על 1 1/2 שעות, ואופים 45 דקות.
הסר רדיד וצלי עד ירקות רכים כאשר פירסינג ומתחיל חום, כ 15 דקות יותר. במידת הצורך, צלוי 4 עד 6 ב. מחום לחום קצת יותר, כ -5 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
הרם צלעות מבישול נוזלי, לכסות, ולשמור על חם. מסננים את הנוזל למחבת רחבה, מרפרפים את השומן, ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם לכ -2 כוסות ומצפה את הגב של כף, כ -15 דקות.
מסדרים צלעות בקערות רחבות ורדודות. כפית גזר ובצל cipollini סביבם טפטוף עם קצת רוטב.
* צלעות קצרות לחתוך לאורכו נקראים לעתים קרובות בסגנון אנגלי. אם הם ארוכים מדי, בקש מהקצב שלך לחתוך אותם לשניים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![Wild & Wilder המרלו המציגים]()
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.