צלעות תינוק עם זיגוג דבש עם מרינדה ויסקי
דבש מזוגג צלעות גב תינוק עם מרינדה ויסקי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 57 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם צלעות גב לתינוק, דבש, ג'ינג'ר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכונים דומים: צלעות תינוק עם זיגוג דבש עם מרינדה ויסקי, מנגו וצ'יפס בטעם דבש עם צ' יפס בטטה., ו צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו ויסקי.
הוראות
מסדרים את מדפי הצלעות בכוס גדולה או צלחת אפייה קרמית, חופפים אותם מעט. בקערה בינונית, לטאטא את רוטב הסויה עם ויסקי, דבש, זנגביל, פלפל לבן, שמן שומשום, קינמון ואגוז מוסקט.
יוצקים את המרינדה על הצלעות ולהפוך למעיל. מכסים ומקררים במשך 4 שעות.
בקערה קטנה, לשלב את הדבש עם המים החמים. בקערה בינונית, מערבבים את מיץ הלימון עם רוטב הדגים, רוטב סויה, פתיתי פלפל, כוסברה וסוכר; מערבבים עד שהסוכר מומס.
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר כסף. מסדרים את הצלעות על תבנית האפייה, בצד בשרי למעלה. צלי במשך כ 2 שעות, עד מכרז. למרוח את הצלעות בתערובת הדבש ולצלות במשך 15 דקות נוספות, עד השחמה מבריק.
הסר את הצלעות מהתנור ו למרוח שוב עם תערובת הדבש.
מחממים גריל. גריל הצלעות על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, עד חרוך קלות, על 4 דקות.
מעבירים את המדפים ללוח חיתוך וחותכים לצלעות בודדות. מסדרים את הצלעות על מגש ומגישים את רוטב הטבילה לצד.