צמה של בייקון וביצה
צמה של בייקון וביצה יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מלח, בצל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו צ'יזבורגר בייקון צמה, בייקון וביצה מקרוני וגבינה, ו בייקון ביצה & גבינה צמה ארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבות נייר. שמור 1 כף טפטוף במחבת. מבשלים בצל בטפטופי בייקון על חום בינוני 2 דקות או עד מכרז.
בקערה בינונית, להכות ביצים, מיונז, רוטב פלפל, מלח ופלפל עם מקציף עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת ביצה למחבת; מבשלים 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שנקבע.
על גיליון עוגיות ungreased, לפרוש בצק ולחץ לתוך מלבן 12x9 אינץ'. ביצי כפית במרכז הבצק עד למרחק של 1 1/2 אינץ ' מכל צד קצר.
מניחים בייקון על ביצים; מפזרים גבינה.
עם סכין חדה, לעשות חתכים 1 1/2 אינץ 'זה מזה בצדדים ארוכים של בצק כדי בתוך 1/4 אינץ' של מילוי. להביא מסתיים מעל מילוי, ואז לסירוגין לחצות רצועות מעל מילוי.
אופים 22 עד 24 דקות או עד חום זהוב וכבר לא בצקי.