צמת ארוחת בוקר לחג
צריך ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? צמת ארוחת בוקר לחג יכולה להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה משמש 16. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קליפת תפוז, קמח, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון 11%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צמת חג, צמת חג, ו צמת לחם לחג.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, הסוכר, החמאה, הביצים, המלח, קליפת התפוז, הל, מייס ו -2 כוסות קמח. מקציפים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
בינתיים, למילוי, בקערה קטנה, שלבו את החמאה, הסוכר, התמצית וקליפת התפוז; מניחים בצד. זורקים את הפירות והשקדים עם קמח; מניחים בצד.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות.
להתגלגל לתוך 30 אינץ'. איקס 9-ב. מלבן.
מורחים מילוי עד 1/2 אינץ'. של קצוות; מפזרים תערובת פירות.
להפשיל סגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך; קמצוץ התפר לאטום. עם סכין חדה, לחתוך רול לחצי לאורכו.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן; סובב בעדינות את החבלים יחד עם הצד החתוך כלפי מעלה. סליל למעגל; טאק מסתיים מתחת. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
אופים בחום של 325 30-35 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשת להתקררות. בקערה קטנה שלבו מרכיבי חמאה כתומה. מקררים עד להגשה.