צנון וישיסואז
צנון Vichyssoise עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 109 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, פלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט Musangchae, Daikon (צנון לבן), כמו קימק צנון קוריאני, צנון עלה / צנון למעלה פסטו, ו וישיסואז.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים צנוניות ותפוחי אדמה, משליכים מעיל עם חמאה. מערבבים במרק וחלב; מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם מכרז. מגניב 10 דקות.
מניחים חצי תערובת צנון בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים מרק מחית לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת צנון נותרת. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
מוסיפים שמנת חמוצה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט, ערבוב עם מקצף. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או עד לילה.
מפזרים עירית; לקשט עם פרוסות צנון,אם תרצה.