צנון, פלפל קלוי, וכריך פרובולון ג'בטה
רדיקיו, פלפל קלוי, וסנדוויצ'ים פרובולון ג' בטה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם חרדל דיז'ון, לחם ג' בטה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: נקניק פתוח, 3 כריכי פלפל ובצל עם פרובולונה, כריך סופרסטה בג'בטה עם פלפל אדום קלוי, ו פרובולונה ופלפל קלוי צ'יפס.
הוראות
שים רדיקיו על תבנית אפייה גדולה. מברשת קלה בכל רחבי עם שמן, מפזרים מלח ופלפל, ואופים עד נבול, 8 עד 10 דקות. בינתיים, לפתוח את הלחם על תבנית אפייה אחרת ואופים עד קלוי קלוי, 8 דקות.
שכבה רדיקיו על החצי התחתון של ג ' בטה, ואז למעלה עם פלפלים קלויים, פרובולונה, סלמי ובזיליקום. לסגור לחם לחתוך לתוך 4 כריכים.
מערבבים חומץ וחרדל בקערה קטנה. ממש לפני ההגשה, טפטוף רוטב לסנדוויצ ' ים דרך צד לחתוך.
שומר: עד 2 שעות בטמפרטורת החדר, 3 שעות עם חבילות קרח.