קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

צנון, פלפל קלוי, וכריך פרובולון ג'בטה

צנון, פלפל קלוי, וכריך פרובולון ג'בטה
רדיקיו, פלפל קלוי, וסנדוויצ'ים פרובולון ג' בטה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם חרדל דיז'ון, לחם ג' בטה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: נקניק פתוח, 3 כריכי פלפל ובצל עם פרובולונה, כריך סופרסטה בג'בטה עם פלפל אדום קלוי, ו פרובולונה ופלפל קלוי צ'יפס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
2
שים רדיקיו על תבנית אפייה גדולה. מברשת קלה בכל רחבי עם שמן, מפזרים מלח ופלפל, ואופים עד נבול, 8 עד 10 דקות. בינתיים, לפתוח את הלחם על תבנית אפייה אחרת ואופים עד קלוי קלוי, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
תן לרדיקיו ולחם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4
שכבה רדיקיו על החצי התחתון של ג ' בטה, ואז למעלה עם פלפלים קלויים, פרובולונה, סלמי ובזיליקום. לסגור לחם לחתוך לתוך 4 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים חומץ וחרדל בקערה קטנה. ממש לפני ההגשה, טפטוף רוטב לסנדוויצ ' ים דרך צד לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים עם הרבה מפיות.
7
שומר: עד 2 שעות בטמפרטורת החדר, 3 שעות עם חבילות קרח.
מרכיבים שתצטרך