צנוניות קלויות עם אנשובי
צנון קלוי עם אנשובי הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא צלפים, שום, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פלפלים קלויים עם אנשובי, פלפלים אדומים קלויים עם אנשובי ושמן זית, ו כרובית קלויה עם לימון ואנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור טרום חום ל 375 מעלות לשטוף ולייבש את הצנון ביסודיות. ואז לחתוך אותם לחצאים או רבעים. למרות שאתה יכול להשאיר את הקטנים שלמים. המטרה שלך היא חתיכות אחידות בגודל ביס.לזרוק את הצנון עם צלפים קצוצים, אנשובי, שום, שמן זית בקערה בגודל בינוני. מתבלים בכמות נדיבה של מלח ופלפל.
מורחים את התערובת על תבנית אפייה מרופדת קלף, קרוב ככל האפשר לשכבה אחת.צולים אותם בשליש העליון של התנור במשך 30 דקות, תוך ערבוב אותם פעם או פעמיים כדי להשיג אפילו צביעה. לסחוט הרבה מיץ לימון על הקצנה החמה רק לפני ההגשה.