צנצנות פנקייק שוקולד מנטה עוגיות שכבות
צנצנות פנקייק עוגיות מנטה עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 642 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תערובת מקורית, אבקת קקאו, סירופ בטעם שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו צנצנות פנקייק בצורת עוגיית כדורי שלג בשכבות, צנצנות פנקייק בצורת עוגיות שיבולת שועל חמוציות, ו צנצנות עוגת גבינה בטעם מנטה בטעם שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים, מערבבים תערובת ביסקוויק, אבקת אפייה וסוכר בקערה בינונית.
בצנצנת ליטר נקייה, מוסיפים תערובת ביסקוויק, ואחריו קקאו, ואז שוקולד צ ' יפס, ולבסוף סוכריות מנטה. לחץ על כל שכבה עם גב כף כדי לדחוס אותו בעדינות לפני הוספת השכבה הבאה. מעל הצנצנת עם מכסה וטבעת.
כדי להפוך את הפנקייקים, להסיר סוכריות מנטה מן הצנצנת, ולהניח בצד. לזרוק את התוכן שנותר לתוך קערה גדולה.
מוסיפים חלב, ביצה, תמצית מנטה וחמאה; מערבבים עד בשילוב. החובט יהיה קצת גבשושי.
יוצקים על ידי 1/3 גביע על מחבת חמה משומנת. מבשלים עד הקצוות יבשים, בועות להופיע על פני השטח, על 3 דקות. הפעל, ומבשלים בצד השני 2 דקות יותר. חזור עם הבלילה שנותרה.
Crush סוכריות מנטה עם פטיש או מערוך.
מגישים פנקייק עם קצפת, סירופ שוקולד, סוכריות מנטה מרוסקות.