צפון אפריקה חומוס ומרק קייל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל צפון אפריקה חומוס ומרק כרוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 184 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו זעפרן נדיב, כרוב, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מרק חומוס צפון אפריקאי, מרק דגים צפון אפריקאי, ו מרק צפון אפריקאי (צמחוני) (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים על חום בינוני-גבוה עד שהבצל מתחיל להשחים (כ -5 דקות).
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מוסיפים את התבלינים, כולל עלי דפנה ומקל קינמון, ומבשלים, ערבוב, עוד דקה.
מוסיפים את החומוס ומערבבים כדי לצפות אותם עם התבלינים.
יוצקים את 8 כוסות של מלאי הירקות, מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום לרתיחה במשך 20 דקות.
מוסיפים את הקייל הקצוץ ומערבבים. אם יש צורך להוסיף מים כדי לכסות את הכרוב ומבשלים עד שהוא רך, על 10-25 דקות, תלוי איך מבושל אתה אוהב את הכרוב שלך. בדוק לעתים קרובות כדי לראות אם הוא הופך יבש ולהוסיף מים לפי הצורך.
מוסיפים מלח לפי הטעם ומגישים.