צרוב Char הארקטי עם Broccolini, זיתים, ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צרוב Char ארקטי עם Broccolini, זיתים, ושום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 376 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך broccolini, פילה char ארקטי, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו צרוב Char הארקטי עם Broccolini, זיתים, ושום, Char הארקטי צרוב עם קומקווט קומפוט, ו לחמניות יד Charar הארקטי צרוב (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 שמן כף במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים broccolini ומערבבים 1 דקה.
יוצקים 1/2 כוס מים מעל, לכסות, ומבשלים רק עד broccolini הוא פריך במכרז ומים מתאדה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מוסיפים שום ומערבבים 30 שניות. מערבבים זיתים 2 כפיות קליפת תפוז.
העברת תערובת לקערה; להפריש (לא מחבת נקייה).
חום 1 כף שמן באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מוסיפים דגים למחבת, העור למטה ומבשלים עד שהעור פריך, כ-3 דקות. הפוך את הדגים ומבשלים רק עד שהדגים אטומים במרכז, בערך 2 1/2 דקות יותר.
העבר לצלחות. חזור broccolini תערובת לאותו מחבת לחמם מחדש; מערבבים ב 1 כף חומץ בלסמי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תערובת כפית על דגים.
טפטוף דגים קלות עם שמן 1 כף חומץ (או יותר אם תרצה).
מפזרים 1 כפית הנותרים קליפת תפוז חתוך ומגישים.