קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות59
מגזין

צרוב Char הארקטי עם Broccolini, זיתים, ושום

צרוב Char הארקטי עם Broccolini, זיתים, ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צרוב Char ארקטי עם Broccolini, זיתים, ושום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 376 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך broccolini, פילה char ארקטי, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו צרוב Char הארקטי עם Broccolini, זיתים, ושום, Char הארקטי צרוב עם קומקווט קומפוט, ו לחמניות יד Charar הארקטי צרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 שמן כף במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים broccolini ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
3
יוצקים 1/2 כוס מים מעל, לכסות, ומבשלים רק עד broccolini הוא פריך במכרז ומים מתאדה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מוסיפים שום ומערבבים 30 שניות. מערבבים זיתים 2 כפיות קליפת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
5
העברת תערובת לקערה; להפריש (לא מחבת נקייה).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
חום 1 כף שמן באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מוסיפים דגים למחבת, העור למטה ומבשלים עד שהעור פריך, כ-3 דקות. הפוך את הדגים ומבשלים רק עד שהדגים אטומים במרכז, בערך 2 1/2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
העבר לצלחות. חזור broccolini תערובת לאותו מחבת לחמם מחדש; מערבבים ב 1 כף חומץ בלסמי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תערובת כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
BroccoliniBroccolini
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
טפטוף דגים קלות עם שמן 1 כף חומץ (או יותר אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
מפזרים 1 כפית הנותרים קליפת תפוז חתוך ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
12
בתיאבון