צרוב מאהי-מאי עם רוטב גספצ'ו ירוק
צרוב Mahi-Mahi עם רוטב Gazpacho ירוק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 367 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם מלפפון חממה, צ'ילי סראנו, עגבניות ענביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה, חמי-מהי צרוב ברוטב מנגו ואורז ריחני, ו חמי-מהי צרוב עם ריזוטו זעפרן ורוטב מנגו.
הוראות
שלב מלפפון, בצל, כוסברה, 4 1/2שמן פקעות, 1 1/2 כפות חומץ, צ ' ילי במעבד. באמצעות פניות on / off, תערובת עד קצוץ דק.
העברה לקערה. מתבלים עם יותר חומץ, ifdesired, ומלח ופלפל שחור.
מפזרים פילה דגים משני הצדדים עםמלח, פלפל וכמון.
חום להישאר 1 כף שמן גדול לא מקל מחבתעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים דגים ומבשלים 5 דקות. להתהפך, לכסות, לבשל untilfish הוא רק אטום במרכז, 4 עד 5 דקות.
מחלקים רוטב gazpacho בין 4 צלחות.למעלה כל אחד עם פילה דגים 1. לפזר tomatoesatop וסביב דגים ומגישים.
למנה: קלוריות 361, 20 גרם שומן כולל, שומן רווי 3g, כולסטרול 151mg, נתרן 188mg, פחמימות 5g, סיבים 1g, חלבון 39g
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.