צרורות שוקולד עם רוטב שוקולד
חבילות שוקולד עם רוטב שוקולד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 75 גרם שומן, ובסך הכל 1060 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם ענפי נענע, חטיפי שוקולד, תותים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צרורות שוקולד עם רוטב שוקולד, חבילות שוקולד, ו חבילות בננה שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות פרנהייט מרפדים דף עוגיות בנייר אפייה
להכנת הצרורות, הניחו לבצק העלים להפשיר, מכוסה, למשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. כאשר הוא גמיש, לפתוח בצק עלים לחתוך את הסדין לתוך 4 (4 על ידי 4 אינץ ' ריבועים).
מקציפים יחד את הביצים והשמנת ליצירת שטיפת ביצים.
מברישים את כל פני השטח של כל ריבוע מאפה בשטיפת ביצים. במרכז כל ריבוע מאפה מניחים 2 נשיקות שוקולד ו -2 מיני ממתקים. משוך את הפינות של כל ריבוע סביב השוקולד, וסובב את החלק העליון של הבצק בכיוון השעון כדי להשלים את "צרור."
מברישים את החלק החיצוני של צרורות השוקולד בשטיפת ביצים נוספת.
הניחו את הצרורות על דף העוגיות.
אופים כ - 35 דקות, עד להזהבה.
להכנת רוטב השוקולד: בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת הכבדה.
מניחים את חתיכות השוקולד בקערה ויוצקים קרם חם מעל.
שלולית את רוטב השוקולד על צלחת ומניחים צרור על גבי. למעלה עם קצפת ורוטב שוקולד נוסף, אם תרצה בכך.
מגישים את הצרורות המעוטרים בפרוסות תות וענפי נענע.