קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

צרפתי משי פאי

צרפתי משי פאי
המתכון פאי משי צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 55 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 664 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 34 אוהדים. אם יש לכם חמאה, שוקולד אפייה, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאי משי צרפתי תוצרת בית (מאפס), פאי משי צרפתי שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים), ו צרפתי משי פאי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקרום: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מרסקים את הקרקרים במעבד מזון או בשקית הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
יוצקים אותם לקערה ומערבבים פנימה את החמאה המומסת והסוכר. לוחצים לתבנית פאי ואופים עד להזהבה ומתייצבים, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
למילוי: בקערה קטנה חסינת מיקרוגל ממיסים את שוקולד האפייה עד לערבוב (כ-45 שניות בגובה). מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
חשוב שהקערה והמרכיבים יהיו קרים לשלב הבא של הכנת המילוי-כדי לקבל את המרקם והתוצאה הנכונים. בקערה צוננת גדולה עם מערבל חשמלי מקציפים את הסוכר והחמאה עד שהם תפוחים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
כשהשוקולד המומס מקורר, מזלפים אותו על תערובת החמאה / סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את תמצית הווניל. מקציפים היטב את התערובת עד לאיחוד (במיקסר מעמד, תשתמשו בתוסף הקצף).
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
סובבו את המיקסר למהירות בינונית ולאורך תקופה של 15 עד 20 דקות, הוסיפו פנימה את 4 הביצים הקרות, אחת אחת, והשאירו כ -5 דקות בין כל תוספת ביצה. לאחר שמילוי הפשטידה מעורבב היטב, שופכים אותו לקליפת הפשטידה האפויה, מגרדים כל גרגר אחרון מהקערה. להחליק את העוגה מילוי ומניחים את העוגה במקרר כדי לצנן לפחות 2 שעות (רצוי יותר).
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ספקספק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מוסיפים את השמנת הכבדה והסוכר לקערת מערבל חשמלי המצויד במצורף הקצף ומקציפים עד שהוא נוקשה. מכסים את הפשטידות בשכבה עבה של שמנת. מגררים את השוקולד החצי מתוק מעל.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה