צרפתי משי פאי
המתכון פאי משי צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 55 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 664 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 34 אוהדים. אם יש לכם חמאה, שוקולד אפייה, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאי משי צרפתי תוצרת בית (מאפס), פאי משי צרפתי שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים), ו צרפתי משי פאי עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לקרום: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרסקים את הקרקרים במעבד מזון או בשקית הניתנת לסגירה חוזרת.
יוצקים אותם לקערה ומערבבים פנימה את החמאה המומסת והסוכר. לוחצים לתבנית פאי ואופים עד להזהבה ומתייצבים, 5 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר מעט.
למילוי: בקערה קטנה חסינת מיקרוגל ממיסים את שוקולד האפייה עד לערבוב (כ-45 שניות בגובה). מניחים בצד להתקרר.
חשוב שהקערה והמרכיבים יהיו קרים לשלב הבא של הכנת המילוי-כדי לקבל את המרקם והתוצאה הנכונים. בקערה צוננת גדולה עם מערבל חשמלי מקציפים את הסוכר והחמאה עד שהם תפוחים, 1 עד 2 דקות.
כשהשוקולד המומס מקורר, מזלפים אותו על תערובת החמאה / סוכר.
מוסיפים את תמצית הווניל. מקציפים היטב את התערובת עד לאיחוד (במיקסר מעמד, תשתמשו בתוסף הקצף).
סובבו את המיקסר למהירות בינונית ולאורך תקופה של 15 עד 20 דקות, הוסיפו פנימה את 4 הביצים הקרות, אחת אחת, והשאירו כ -5 דקות בין כל תוספת ביצה. לאחר שמילוי הפשטידה מעורבב היטב, שופכים אותו לקליפת הפשטידה האפויה, מגרדים כל גרגר אחרון מהקערה. להחליק את העוגה מילוי ומניחים את העוגה במקרר כדי לצנן לפחות 2 שעות (רצוי יותר).
מוסיפים את השמנת הכבדה והסוכר לקערת מערבל חשמלי המצויד במצורף הקצף ומקציפים עד שהוא נוקשה. מכסים את הפשטידות בשכבה עבה של שמנת. מגררים את השוקולד החצי מתוק מעל.