קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

צרפתי משי פאי

צרפתי משי פאי
המתכון פאי משי צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 55 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 664 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 34 אוהדים. אם יש לכם חמאה, שוקולד אפייה, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאי משי צרפתי תוצרת בית (מאפס), פאי משי צרפתי שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים), ו צרפתי משי פאי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקרום: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מרסקים את הקרקרים במעבד מזון או בשקית הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
יוצקים אותם לקערה ומערבבים פנימה את החמאה המומסת והסוכר. לוחצים לתבנית פאי ואופים עד להזהבה ומתייצבים, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
למילוי: בקערה קטנה חסינת מיקרוגל ממיסים את שוקולד האפייה עד לערבוב (כ-45 שניות בגובה). מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
חשוב שהקערה והמרכיבים יהיו קרים לשלב הבא של הכנת המילוי-כדי לקבל את המרקם והתוצאה הנכונים. בקערה צוננת גדולה עם מערבל חשמלי מקציפים את הסוכר והחמאה עד שהם תפוחים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
כשהשוקולד המומס מקורר, מזלפים אותו על תערובת החמאה / סוכר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
מוסיפים את תמצית הווניל. מקציפים היטב את התערובת עד לאיחוד (במיקסר מעמד, תשתמשו בתוסף הקצף).
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
סובבו את המיקסר למהירות בינונית ולאורך תקופה של 15 עד 20 דקות, הוסיפו פנימה את 4 הביצים הקרות, אחת אחת, והשאירו כ -5 דקות בין כל תוספת ביצה. לאחר שמילוי הפשטידה מעורבב היטב, שופכים אותו לקליפת הפשטידה האפויה, מגרדים כל גרגר אחרון מהקערה. להחליק את העוגה מילוי ומניחים את העוגה במקרר כדי לצנן לפחות 2 שעות (רצוי יותר).
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ספקספק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מוסיפים את השמנת הכבדה והסוכר לקערת מערבל חשמלי המצויד במצורף הקצף ומקציפים עד שהוא נוקשה. מכסים את הפשטידות בשכבה עבה של שמנת. מגררים את השוקולד החצי מתוק מעל.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך