המתכון פאי משי צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 55 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 664 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 34 אוהדים. אם יש לכם חמאה, שוקולד אפייה, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאי משי צרפתי תוצרת בית (מאפס), פאי משי צרפתי שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים), ו צרפתי משי פאי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקרום: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מרסקים את הקרקרים במעבד מזון או בשקית הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
יוצקים אותם לקערה ומערבבים פנימה את החמאה המומסת והסוכר. לוחצים לתבנית פאי ואופים עד להזהבה ומתייצבים, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
למילוי: בקערה קטנה חסינת מיקרוגל ממיסים את שוקולד האפייה עד לערבוב (כ-45 שניות בגובה). מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
חשוב שהקערה והמרכיבים יהיו קרים לשלב הבא של הכנת המילוי-כדי לקבל את המרקם והתוצאה הנכונים. בקערה צוננת גדולה עם מערבל חשמלי מקציפים את הסוכר והחמאה עד שהם תפוחים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
כשהשוקולד המומס מקורר, מזלפים אותו על תערובת החמאה / סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את תמצית הווניל. מקציפים היטב את התערובת עד לאיחוד (במיקסר מעמד, תשתמשו בתוסף הקצף).
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצות
10
סובבו את המיקסר למהירות בינונית ולאורך תקופה של 15 עד 20 דקות, הוסיפו פנימה את 4 הביצים הקרות, אחת אחת, והשאירו כ -5 דקות בין כל תוספת ביצה. לאחר שמילוי הפשטידה מעורבב היטב, שופכים אותו לקליפת הפשטידה האפויה, מגרדים כל גרגר אחרון מהקערה. להחליק את העוגה מילוי ומניחים את העוגה במקרר כדי לצנן לפחות 2 שעות (רצוי יותר).
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ספק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מוסיפים את השמנת הכבדה והסוכר לקערת מערבל חשמלי המצויד במצורף הקצף ומקציפים עד שהוא נוקשה. מכסים את הפשטידות בשכבה עבה של שמנת. מגררים את השוקולד החצי מתוק מעל.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה