צרפתית בהבזק: Meunière סרטן רך פגז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צרפתית בהבזק: רך פגז סרטן Meunière. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל טרי, חלב, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: כריכי סרטנים רכים, סרטן פגז רך מטוגן, ו גריל או מוקפץ רך פגז סרטן BLT.
הוראות
מניחים את הסרטנים בקערת חלב. מתבלים את הקמח במלח ופלפל. לדלות קלות את הסרטנים בקמח מתובל.
במחבת רחבה, להמיס שתי כפות של חמאה על חום בינוני.
מניחים את שתי כפות החמאה האחרות בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. להמיס את החמאה, ולאחר מכן להמשיך לבשל אותו בעדינות עד מוצקי החמאה הופכים חום זהוב.
מוסיפים את פרוסת הלימון ומסירים מהחום.
מניחים את הסרטנים במחבת עם החמאה ואת sauté עד חום זהוב, הופך פעם אחת, כ 3 דקות לכל צד. מסדרים על מגש, ויוצקים את רוטב החמאה לימון על הסרטנים.
מקשטים עם פטרוזיליה ו/או פלחי לימון נוספים.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Calvet קרם דה בורדו ברוט rosé. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.