קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי

צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי
המתכון צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. אתה מקבל מרק שמגיש 15. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שמן זית, סוכר, קוניאק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
כדי להפוך את הכופתאות, לרסס 2 מנות גראטן בודדות עם תרסיס בישול nonstick, ולהגדיר אותם על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. קח עטיפה wonton ביד שלך, לטבול את האצבע לתוך מרק מתוח( ראה לעיל), לחות את העטיפה כולה. הליך זה לא רק יאפשר הכופתה לדבוק ולשמור על צורתו, אלא גם קיטור העטיפה עצמה בעוד הכופתאות הן בתנור. זו עבודה מלוכלכת, אבל אם אתה רוצה כופתאות מרק בצל צרפתיות, אתה חייב לעשות את זה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
קח על כפית של בצל סחוט, ומניחים אותו למרכז עטיפת וונטון. מקפלים פינה אחת למעלה כדי לפגוש את הפינה הנגדית, ולחץ על הצדדים של המשולש יחד. קחו את שני הצדדים האחרים, והביאו אותם לנקודה המרכזית, וסובבו, ויצרו ארנק קטן של קבצן, או כופתה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מניחים את צד תפר הכופתה למטה בתבנית האפייה. תמשיכי להכין כופתאות עד שתארזי את שתי המנות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מעל כל צלחת גראטן עם חצי Gruyère וחצי פרמזן. חתיכות חמאה מנוקדות על כל החלק העליון של הגבינה. זה יאפשר גבינה לחום וטוסט כמו על מרק בצל צרפתי אמיתי.
מרכיבים שתצטרך
מרק בצל צרפתימרק בצל צרפתי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
GruyereGruyere
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
6
לשבת את הכופתאות מתחת לטוחן, עד שהם נראים כמו מרק בצל צרפתי לאחר כ 5 דקות. הגבינה צריכה להיות מבעבעת וזהובה.
מרכיבים שתצטרך
מרק בצל צרפתימרק בצל צרפתי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
7
תקע קיסם דקורטיבי לתוך כל כופתה, ולפזר עירית או טימין גבעולים מעל.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
8
מגישים זכות מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מחממים את החמאה והשמן במחבת סאוטה בחום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצלים, הסוכר, המלח והפלפל, ומבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם. ייתכן שיהיה עליך להפוך את החום שלך עד נמוך אם אתה מוצא אותם caramelizing מהר מדי. אתה רוצה אותם מאוד רכים, אבל לא שרוף.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
לאחר 30 דקות, מוסיפים את הקוניאק, ולתת לו להפחית במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
4
מוסיף את היין ואת מלאי בשר ועלה דפנה וקורנית. מתבלים שוב במלח ופלפל. מבשלים נמוך במשך 30 דקות נוספות. לאחר מכן, להגדיר את הבצל לתוך מסננת על קערה כדי להתקרר כמעט לחלוטין. שמור הן את הבצלים, ואת המרק כי מנקז מהם. אתה רוצה להשתמש באותה שיטת ניקוז ו-מילואים אם אתה משתמש בבצל קנה או שמור!
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מלאי בשרמלאי בשר
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o