צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי
המתכון צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. אתה מקבל מרק שמגיש 15. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שמן זית, סוכר, קוניאק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הכופתאות, לרסס 2 מנות גראטן בודדות עם תרסיס בישול nonstick, ולהגדיר אותם על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. קח עטיפה wonton ביד שלך, לטבול את האצבע לתוך מרק מתוח( ראה לעיל), לחות את העטיפה כולה. הליך זה לא רק יאפשר הכופתה לדבוק ולשמור על צורתו, אלא גם קיטור העטיפה עצמה בעוד הכופתאות הן בתנור. זו עבודה מלוכלכת, אבל אם אתה רוצה כופתאות מרק בצל צרפתיות, אתה חייב לעשות את זה.
קח על כפית של בצל סחוט, ומניחים אותו למרכז עטיפת וונטון. מקפלים פינה אחת למעלה כדי לפגוש את הפינה הנגדית, ולחץ על הצדדים של המשולש יחד. קחו את שני הצדדים האחרים, והביאו אותם לנקודה המרכזית, וסובבו, ויצרו ארנק קטן של קבצן, או כופתה.
מניחים את צד תפר הכופתה למטה בתבנית האפייה. תמשיכי להכין כופתאות עד שתארזי את שתי המנות.
מעל כל צלחת גראטן עם חצי Gruyère וחצי פרמזן. חתיכות חמאה מנוקדות על כל החלק העליון של הגבינה. זה יאפשר גבינה לחום וטוסט כמו על מרק בצל צרפתי אמיתי.
לשבת את הכופתאות מתחת לטוחן, עד שהם נראים כמו מרק בצל צרפתי לאחר כ 5 דקות. הגבינה צריכה להיות מבעבעת וזהובה.
תקע קיסם דקורטיבי לתוך כל כופתה, ולפזר עירית או טימין גבעולים מעל.
מחממים את החמאה והשמן במחבת סאוטה בחום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצלים, הסוכר, המלח והפלפל, ומבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם. ייתכן שיהיה עליך להפוך את החום שלך עד נמוך אם אתה מוצא אותם caramelizing מהר מדי. אתה רוצה אותם מאוד רכים, אבל לא שרוף.
לאחר 30 דקות, מוסיפים את הקוניאק, ולתת לו להפחית במשך 1 דקה.
מוסיף את היין ואת מלאי בשר ועלה דפנה וקורנית. מתבלים שוב במלח ופלפל. מבשלים נמוך במשך 30 דקות נוספות. לאחר מכן, להגדיר את הבצל לתוך מסננת על קערה כדי להתקרר כמעט לחלוטין. שמור הן את הבצלים, ואת המרק כי מנקז מהם. אתה רוצה להשתמש באותה שיטת ניקוז ו-מילואים אם אתה משתמש בבצל קנה או שמור!