קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות18
סוגי מאכליםסלט
מגזין

צרפתית בהבזק: סלט תרד עם תותים וגבינת עיזים

צרפתית בהבזק: סלט תרד עם תותים וגבינת עיזים
צרפתית בהבזק: סלט תרד עם תותים וגבינת עיזים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 468 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו סלט. 222 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת עזים, שמן צמחי, פאנקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: צרפתית בהבזק: סלט ירוק עם רוטב גבינת עיזים שמנת, צרפתית בהבזק: חביתה קלה עם קישואים, גבינת עיזים ונענע, ו צרפתית בהבזק: דיז'ון חזיר Paillard עם תרד וסלט פרחים.

הוראות

1
עובד אחד בכל פעם, לטבול כל גבינת עיזים מדליון בביצה, ואז panko, הקשה על פירורים לדבוק בתקיפות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
מניחים על גיליון אפייה קטן מצופה קלף, ומקררים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בבלנדר, לשלב 4 תותים, חומץ, שמן זית, ודבש. פירה עד חלקה מעובה, כ -30 שניות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
חותכים דק את 8 התותים הנותרים וזורקים בתוך הקערה עם תרד וצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חום שמן צמחי במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני עד מנצנץ. מטגנים מדליונים קרים של גבינת עיזים עד לזהב ופריך, 1/2 עד 2 דקות בכל צד, תוך שימוש במרית דגים מחוררת כדי להפוך את הגבינה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גבינת עיזיםגבינת עיזים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
ניקוז על מגבות נייר. סלט עם קצת ויניגרט (יהיה תוספת) ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מניחים גבינת עיזים על גבי סלט, ומגישים מיד עם באגט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
בגטבגט

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Jalousie Beaulieu בורדו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Chateau Jalousie Beaulieu בורדו Superieur
Chateau Jalousie Beaulieu בורדו Superieur
שאטו Jalousie Beaulieu הוא יין משובח עם אף אלגנטי, מסומן על ידי פירות אדומים ותבלינים. החיך בעל מרקם בשרני וטאנינים עדינים.