צרפתית בהבזק: סלט תרד עם תותים וגבינת עיזים
צרפתית בהבזק: סלט תרד עם תותים וגבינת עיזים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 468 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו סלט. 222 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת עזים, שמן צמחי, פאנקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: צרפתית בהבזק: סלט ירוק עם רוטב גבינת עיזים שמנת, צרפתית בהבזק: חביתה קלה עם קישואים, גבינת עיזים ונענע, ו צרפתית בהבזק: דיז'ון חזיר Paillard עם תרד וסלט פרחים.
הוראות
עובד אחד בכל פעם, לטבול כל גבינת עיזים מדליון בביצה, ואז panko, הקשה על פירורים לדבוק בתקיפות.
מניחים על גיליון אפייה קטן מצופה קלף, ומקררים 30 דקות.
בבלנדר, לשלב 4 תותים, חומץ, שמן זית, ודבש. פירה עד חלקה מעובה, כ -30 שניות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
חותכים דק את 8 התותים הנותרים וזורקים בתוך הקערה עם תרד וצנוברים.
חום שמן צמחי במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני עד מנצנץ. מטגנים מדליונים קרים של גבינת עיזים עד לזהב ופריך, 1/2 עד 2 דקות בכל צד, תוך שימוש במרית דגים מחוררת כדי להפוך את הגבינה במחבת.
ניקוז על מגבות נייר. סלט עם קצת ויניגרט (יהיה תוספת) ומלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים גבינת עיזים על גבי סלט, ומגישים מיד עם באגט.