קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

צרפתית בהבזק: סלמון צלוי פריך עם סלק

צרפתית בהבזק: סלמון צלוי פריך עם סלק
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו צרפתית בהבזק: סלמון עם סורל ואספרגוס en Papillote, צרפתית בהבזק: סלמון en Croute עם רוזמרין ואספרגוס, ו צרפתית בהבזק: סלמון עם עגבניות קיץ ורוזמרין en Papillote (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר מים לרתיחה. מקלפים את הסלק, וחותכים כל סלק ל -8 טריזים. מלח את המים הרותחים, ומרתיחים את הסלק עד רך עד לנקודה של סכין, על 25 דקות בהתאם לגודל של הסלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לנקז, ולהניח בצד. הערה: אם בישול סלק זהוב ואדום, להרתיח את שני הצבעים בנפרד, או סלק אדום עם כתם סלק הזהב.
מרכיבים שתצטרך
סלק זהבסלק זהב
סלק אדוםסלק אדום
3
מחממים את המטגן. בעוד הסלק מתבשל, טוסט panko. במחבת קטנה לא מקל, מערבבים יחד את הפנקו, 1 כפית שמן זית, רוזמרין, ומלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד panko הוא זהוב-חום-פחות מ 5 דקות. מניחים בצד בשכבה אחת על מגבת נייר כדי להתקרר ולהישאר פריך.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מתבלים כל פילה סלמון עם 1/2 כפית שמן זית ומלח ופלפל. הפוך 4 ערימות של טימין טרי גבעולים על גיליון אפייה מצופה קלף, ומניח חתיכה אחת של סלמון על כל מיטה של טימין, תוחב את הקורנית מתחת לסלמון. לזרוק את הסלק עם 1 כפית שמן זית, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מקום בין לצד פילה הסלמון. מטגנים את הסלמון והסלק כ 6 אינץ ' ממקור החום (מיקום המתלה השני מלמעלה) עד הסלמון הוא פריך וזהב על גבי מבושל דרך: 15 דקות. אם אתה מעדיף את הסלמון שלך פחות מבושל, להוציא אותו לאחר 10 עד 12 דקות (סלמון צריך לרשום 130° עם מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה למדי, 150° עבור עשוי היטב). למעלה עם פירורי פנקו רוזמרין, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום