קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

צרפתית בהבזק: סלמון צלוי פריך עם סלק

צרפתית בהבזק: סלמון צלוי פריך עם סלק
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו צרפתית בהבזק: סלמון עם סורל ואספרגוס en Papillote, צרפתית בהבזק: סלמון en Croute עם רוזמרין ואספרגוס, ו צרפתית בהבזק: סלמון עם עגבניות קיץ ורוזמרין en Papillote (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר מים לרתיחה. מקלפים את הסלק, וחותכים כל סלק ל -8 טריזים. מלח את המים הרותחים, ומרתיחים את הסלק עד רך עד לנקודה של סכין, על 25 דקות בהתאם לגודל של הסלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז, ולהניח בצד. הערה: אם בישול סלק זהוב ואדום, להרתיח את שני הצבעים בנפרד, או סלק אדום עם כתם סלק הזהב.
מרכיבים שתצטרך
סלק זהבסלק זהב
סלק אדוםסלק אדום
3
מחממים את המטגן. בעוד הסלק מתבשל, טוסט panko. במחבת קטנה לא מקל, מערבבים יחד את הפנקו, 1 כפית שמן זית, רוזמרין, ומלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד panko הוא זהוב-חום-פחות מ 5 דקות. מניחים בצד בשכבה אחת על מגבת נייר כדי להתקרר ולהישאר פריך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מתבלים כל פילה סלמון עם 1/2 כפית שמן זית ומלח ופלפל. הפוך 4 ערימות של טימין טרי גבעולים על גיליון אפייה מצופה קלף, ומניח חתיכה אחת של סלמון על כל מיטה של טימין, תוחב את הקורנית מתחת לסלמון. לזרוק את הסלק עם 1 כפית שמן זית, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מקום בין לצד פילה הסלמון. מטגנים את הסלמון והסלק כ 6 אינץ ' ממקור החום (מיקום המתלה השני מלמעלה) עד הסלמון הוא פריך וזהב על גבי מבושל דרך: 15 דקות. אם אתה מעדיף את הסלמון שלך פחות מבושל, להוציא אותו לאחר 10 עד 12 דקות (סלמון צריך לרשום 130° עם מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה למדי, 150° עבור עשוי היטב). למעלה עם פירורי פנקו רוזמרין, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום