קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

צרפתית בהבזק: סלמון צלוי פריך עם סלק

צרפתית בהבזק: סלמון צלוי פריך עם סלק
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו צרפתית בהבזק: סלמון עם סורל ואספרגוס en Papillote, צרפתית בהבזק: סלמון en Croute עם רוזמרין ואספרגוס, ו צרפתית בהבזק: סלמון עם עגבניות קיץ ורוזמרין en Papillote (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר מים לרתיחה. מקלפים את הסלק, וחותכים כל סלק ל -8 טריזים. מלח את המים הרותחים, ומרתיחים את הסלק עד רך עד לנקודה של סכין, על 25 דקות בהתאם לגודל של הסלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
לנקז, ולהניח בצד. הערה: אם בישול סלק זהוב ואדום, להרתיח את שני הצבעים בנפרד, או סלק אדום עם כתם סלק הזהב.
מרכיבים שתצטרך
סלק זהבסלק זהב
סלק אדוםסלק אדום
3
מחממים את המטגן. בעוד הסלק מתבשל, טוסט panko. במחבת קטנה לא מקל, מערבבים יחד את הפנקו, 1 כפית שמן זית, רוזמרין, ומלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד panko הוא זהוב-חום-פחות מ 5 דקות. מניחים בצד בשכבה אחת על מגבת נייר כדי להתקרר ולהישאר פריך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מתבלים כל פילה סלמון עם 1/2 כפית שמן זית ומלח ופלפל. הפוך 4 ערימות של טימין טרי גבעולים על גיליון אפייה מצופה קלף, ומניח חתיכה אחת של סלמון על כל מיטה של טימין, תוחב את הקורנית מתחת לסלמון. לזרוק את הסלק עם 1 כפית שמן זית, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מקום בין לצד פילה הסלמון. מטגנים את הסלמון והסלק כ 6 אינץ ' ממקור החום (מיקום המתלה השני מלמעלה) עד הסלמון הוא פריך וזהב על גבי מבושל דרך: 15 דקות. אם אתה מעדיף את הסלמון שלך פחות מבושל, להוציא אותו לאחר 10 עד 12 דקות (סלמון צריך לרשום 130° עם מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה למדי, 150° עבור עשוי היטב). למעלה עם פירורי פנקו רוזמרין, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום