צרפתית בהבזק: סלמון צלוי פריך עם סלק
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו צרפתית בהבזק: סלמון עם סורל ואספרגוס en Papillote, צרפתית בהבזק: סלמון en Croute עם רוזמרין ואספרגוס, ו צרפתית בהבזק: סלמון עם עגבניות קיץ ורוזמרין en Papillote (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר מים לרתיחה. מקלפים את הסלק, וחותכים כל סלק ל -8 טריזים. מלח את המים הרותחים, ומרתיחים את הסלק עד רך עד לנקודה של סכין, על 25 דקות בהתאם לגודל של הסלק.
לנקז, ולהניח בצד. הערה: אם בישול סלק זהוב ואדום, להרתיח את שני הצבעים בנפרד, או סלק אדום עם כתם סלק הזהב.
מחממים את המטגן. בעוד הסלק מתבשל, טוסט panko. במחבת קטנה לא מקל, מערבבים יחד את הפנקו, 1 כפית שמן זית, רוזמרין, ומלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד panko הוא זהוב-חום-פחות מ 5 דקות. מניחים בצד בשכבה אחת על מגבת נייר כדי להתקרר ולהישאר פריך.
מתבלים כל פילה סלמון עם 1/2 כפית שמן זית ומלח ופלפל. הפוך 4 ערימות של טימין טרי גבעולים על גיליון אפייה מצופה קלף, ומניח חתיכה אחת של סלמון על כל מיטה של טימין, תוחב את הקורנית מתחת לסלמון. לזרוק את הסלק עם 1 כפית שמן זית, ומלח ופלפל.
מקום בין לצד פילה הסלמון. מטגנים את הסלמון והסלק כ 6 אינץ ' ממקור החום (מיקום המתלה השני מלמעלה) עד הסלמון הוא פריך וזהב על גבי מבושל דרך: 15 דקות. אם אתה מעדיף את הסלמון שלך פחות מבושל, להוציא אותו לאחר 10 עד 12 דקות (סלמון צריך לרשום 130° עם מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה למדי, 150° עבור עשוי היטב). למעלה עם פירורי פנקו רוזמרין, ומגישים מיד.