צרפתית בהבזק: עדשים ומרק נקניק
צרפתית בהבזק: עדשים ומרק נקניק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם סלרי, עדשים ירוקות, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, צרפתית בהבזק: סלט דיז'ון עדשים עם שרימפס קלוי לימון, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הנקניק מהמעטפת, ולהתגלגל לתוך כדורי בשר זעירים.
מחממים 1 כפית שמן זית בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את כדורי הנקניק, ומבשלים רק כדי לשרטט את החוץ - 3 דקות.
להעביר את כדורי הבשר לצד אחד של הסיר, ולהוסיף את הירקות ואת שמן זית כפית הנותרים על השני. מערבבים יחד, ו sauté עד הירקות רכים-עוד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיף את העדשים, קורנית, מרק ירקות. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז לכסות, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים עד העדשים הם מכרז-1 שעה.
מגישים מיד עם לחם פריך מאוד.