קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות94
מגזין

צרפתית בהבזק: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre

צרפתית בהבזק: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre
המתכון הצרפתי בפלאש: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-10 דקות. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 796 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 182 אוהדים. אם יש לכם צנוברים, מלח כשר, גבינת פקורינו רומאנו בצפיפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צרפתית בהבזק: אלומטות עם פיסטו, צרפתית בהבזק: טילפיה עם טרגון פיסטו, ו צרפתית בהבזק: Tagliatelle עם קישואים פרח פיסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ומלח את המים. מבשלים את הפסטה במים הרותחים עד אל דנטה. להזמין 1/4 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בינתיים, גאון יחד את השום, בזיליקום, וצנוברים במעבד המזון עד נמחק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיף את שמן הזית ואת פקורינו, ו גאון לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פקורינופקורינו
4
מוסיפים את האפונה, ומתבלים במלח ופלפל. פירה עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
כף פיסטו לתוך קערה גדולה. להשתמש בעכביש כדי להרים את הפוזילי החם לתוך הקערה, ולזרוק. אתה כנראה צריך להוסיף 2 עד 4 כפות של מי פסטה כדי לשחרר את הרוטב. כאשר הפסטה מושלכת ביסודיות ברוטב, להתפורר בגבינת העז, ולזרוק אותו מספיק כדי לחמם אותו דרך, אבל אתה עדיין רוצה לראות את הכיסים של הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o