קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

צרפתית בהבזק: פרמזן וגרוייר גוז'ר עם ג'מבון דה באיון, ארוגולה וחמאת דיז'ון-עירית

צרפתית בהבזק: פרמזן וגרוייר גוז'ר עם ג'מבון דה באיון, ארוגולה וחמאת דיז'ון-עירית
צרפתית בהבזק: פרמזן וגרוייר Gougères עם Jambon de Bayonne, Arugula, ו Dijon-Chive חמאה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 278 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, גרוייר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צרפתית בהבזק: ברוקולי קיש עם גרוייר וצ'דר, צרפתית בהבזק: מרק סלרי עבה עם Gruyère, ו צרפתית בהבזק: סלט דיז'ון עדשים עם שרימפס קלוי לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לאחר gougères הם בעיקר מגניב, אבל עדיין רק קצת חם, לחתוך אותם בחצי אופקית, חושף את כיס האוויר בפנים.
2
מורחים כל חצי בקלילות עם חמאת דיז 'ון-צ' ייב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
3
מניחים פרוסה מקופלת אחת של בשר חזיר על החלק התחתון של כל gougère, העליון עם קומץ קטן של עלי ארוגולה תינוק חצאים chive.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה התינוקארוגולה התינוק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
מניחים את מכסה gougère על גבי, וזהו, כריך החזיר והגבינה המושלם שלך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
פרמזן וגרוייר גוזר
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
GruyereGruyere
6
- עושה 8-10 gougères-
7
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
כדי להכין פטה צ ' או, או מאפה סו, מניחים את מקל החמאה ואת כוס המים בסיר רוטב בינוני ומניחים עליו את המכסה. מביאים לרתיחה. קח את הסיר מהחום, ולאחר מכן להוסיף את המלח, סוכר, וקמח בבת אחת, ומערבבים במרץ עם כף עץ עד הקמח נספג לתוך תערובת חמאה-מים. מנמיכים את החום עד בינוני-נמוך, ומחזירים את המחבת לחום, ומערבבים את הבצק ברציפות במשך כ-30-60 שניות, עד שהבצק מתרחק מצדי הסיר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
לגרוף את הבצק מתוך הסיר לתוך קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
בואו לעמוד וקריר במשך כ 3 דקות. לאחר מכן מוסיפים ביצה אחת בכל פעם, ומשתמשים במערבל יד כדי לשלב את הביצים בבצק. בסוף מאוד, להוסיף 3 אונקיות של Gruyère ו 1 פעם אחת של פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
GruyereGruyere
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
11
השתמשו בסקופ גלידה כדי להעמיס את הגוג ' רים על אפייה או גיליון עוגיות מצופה קלף. אתה צריך בסופו של דבר עם 8-10 gougères, בהתאם לסקופ שלך. ואז למעלה עם שאר Gruyère ופרמזן, ומפזרים רק מגע של פלפל שחור סדוק גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
GruyereGruyere
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
אופים את gougères ב 204° במשך 10 דקות. לאחר מכן להוריד את החום ל350 ולאפות עוד 35-40 דקות, עד שהם זהובים, נפחו, וקשה למגע. אתה לא רוצה להוציא אותם מוקדם מדי-אם אתה צריך להחזיר אותם לתנור, רוב הסיכויים הם, הם יתנפחו קצת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מניחים את gougères על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
14
דיז 'ון-צ' ייב באטר
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
15
מערבבים הכל יחד עד בשילוב.