צרפתית בהבזק (קלאסית): קרם ברולה שעועית וניל
French in a Flash (Classic): וניל שעועית Crème Brûlée עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 426 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 52 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חלמונים, סוכר מגורען, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית וניל קרם ברולה, שעועית וניל קרם ברולה, ו שעועית וניל קרם ברולה.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש את התנור ל 149°.
מוסיפים שמנת כבדה, זרעי שעועית וניל, ותרמיל לסיר קטן.
חום מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב לעתים קרובות עד בועות קטנות נוצרות סביב הצדדים של הקרם בסיר.
שלב חלמונים ביצה 1/3 כוס סוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
להקציף על מהירות בינונית עד צהוב חיוור חלמונים ליפול מקציף בסרטים, על 2 דקות, גירוד קערה לפי הצורך. עם מיקסר פועל על מהירות בינונית-נמוכה, לאט להוסיף תערובת שמנת חמה.
מניחים מגבת מטבח מקופלת (או כמה מגבות נייר) על החלק התחתון של מחבת צלייה או צלחת אפייה זכוכית גדולה מספיק כדי להחזיק 6-אונקיה ramekins.
מניחים ramekins על גבי מגבת בסיס פודינג ליידל באופן שווה ביניהם.
הסר ramekin אחד בזהירות לשפוך מים חמים לתבנית אפייה עד שהוא מגיע 1/2 דרך למעלה הצדדים של ramekins. החלף ramekin חסר.
אופים עד פודינג מוגדר אבל עדיין מתנועע במרכז, כ -40 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר מבלי להסיר ramekins מאמבט מים. לאחר מגניב, לכסות ramekins בפלסטיק ומקרר עד להגדיר, ב 4 שעות elast, ועד לילה.
כדי לשרת, מפזרים כל ramekin עם 1 כפית סוכר. חום עם לפיד מטבח, ומגישים מיד.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הברון דה שארטר בורדו עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Baron des Chartrons בורדו]()
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.