קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

קאובויקיש

קאובויקיש
קאובויקיש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קרום פאי בלתי-מוסווה, חמאה, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב קרום העוגה unbaked אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש-טארט פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש), ו קיש של מאדאם Au Fromage (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגנים את הבצל בחמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה לפחות 15 עד 20 דקות (אולי יותר), ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא חום זהוב עמוק. להפריש להתקרר.מטגנים את הבייקון עד לעיסה. קוצצים לחתיכות גדולות בגודל ביס ומניחים בצד להתקרר. מחממים התנור ל 400 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מרדדים את קרום העוגה ולחץ אותו למחבת טארט עמוק מחורץ גדול (או מחבת פאי צלחת עמוקה). מקציפים את הביצים, שמנת, מלח ופלפל בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים את הבצל, בייקון, וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
4
מניחים את המחבת על תבנית אפייה מעוטרת, מכסים בקלילות בנייר אלומיניום ואופים אותה כ-40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות במשך 10 עד 15 דקות, או עד הקיש מוגדר הקרום הוא חום זהוב. (הקיש עדיין נראה רופף מעט, אבל ימשיך להגדיר פעם להסיר מהתנור.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור ולאפשר לשבת במשך 10 עד 15 דקות. אם באמצעות מחבת טארט, להסיר את הקיש מן המחבת, לחתוך לפרוסות עם סכין משונן חדה, לשרת!
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי