קאסולה עם קונפי ברווז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קסולה עם קונפי ברווז. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מים, מניה של עוף, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו תבשיל ברווז ונקניקיות, קאסולה אפונה שחורה וברווז, ו קסולה של שעועית לבנה, נקניק וברווז (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מחממים 3 כפות שמן זית.
הוסף את pancetta ומבשל על חום מתון עד השומן כבר שניתנו, על 5 דקות.
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 7 דקות.
מוסיפים את השעועית, ענפי הקורנית, המים והמלאי ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב ברפרוף מדי פעם, עד השעועית הם אל דנטה, על 1 שעה.
מוסיפים את שיני השום לשעועית ומבשלים עד השום והשעועית רכים, כ -15 דקות. זרוק את זרזי הקורנית. מתבלים את השעועית במלח ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים את הסיר לילה.
לחמם את השעועית מעל חום מתון.
מעבירים את השעועית לתבנית אפייה גדולה ועמוקה. לקנן את רגלי הברווז, נקניק שום ובייקון לתוך השעועית.
אופים במשך כ 40 דקות, עד cassoulet מבעבע וכל הבשר חם.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 15 דקות.
במחבת, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השחמה פריך, על 3 דקות.
מפזרים את פירורי הלחם והפטרוזיליה על הקסטה ומגישים.