המתכון לעוגות וניל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מיני וניל שעועית קאפקייקס עם ציפוי וניל קרם חמאה, קאפקייקס וניל בסיסי עם ציפוי גבינת שמנת וניל, ו קאפקייקס וניל עם ציפוי קרם חמאה וניל שני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מאפין 12 כוס עם ספינות נייר.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה. מקציפים את החמאה והסוכר במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית גבוהה עד רכות, על 4 דקות. הכה בביצים, אחד בכל פעם, מגרד את הקערה לפי הצורך. מקציפים את הוניל. להפחית את מהירות המיקסר בינוני נמוך; לנצח במחצית תערובת הקמח, ואז את כל החלב, ולאחר מכן את תערובת הקמח הנותרת עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין, ממלאים כל שלושה רבעים מלאים.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
4
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז הקאפקייק יוצא נקי, 18 עד 20 דקות, מסובב את המחבת באמצע.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר את המחבת למתלה ולתת מגניב 5 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוגות כדי להתקרר לחלוטין. למעלה עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
צילום לוי בראון
7
לטאטא את חלבוני הביצה, סוכר ומלח בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים (לא נותנים את הקערה לגעת במים) עד התערובת חמה והסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הסר את הקערה מהמחבת; תן להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הכה את תערובת הביצה במערבל עמדה מצויד מצורף whisk (או עם מערבל יד) על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, 12 עד 15 דקות. הכה בחמאה כמה חתיכות בכל פעם, ולאחר מכן להמשיך להכות עד חלקה. (אל תדאג אם התערובת נראית מופרדת בהתחלה-זה יבוא יחד כמו שאתה ממשיך להכות.)