קאפקייקס וניל
המתכון לעוגות וניל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מיני וניל שעועית קאפקייקס עם ציפוי וניל קרם חמאה, קאפקייקס וניל בסיסי עם ציפוי גבינת שמנת וניל, ו קאפקייקס וניל עם ציפוי קרם חמאה וניל שני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מאפין 12 כוס עם ספינות נייר.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה. מקציפים את החמאה והסוכר במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית גבוהה עד רכות, על 4 דקות. הכה בביצים, אחד בכל פעם, מגרד את הקערה לפי הצורך. מקציפים את הוניל. להפחית את מהירות המיקסר בינוני נמוך; לנצח במחצית תערובת הקמח, ואז את כל החלב, ולאחר מכן את תערובת הקמח הנותרת עד רק בשילוב.
מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין, ממלאים כל שלושה רבעים מלאים.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז הקאפקייק יוצא נקי, 18 עד 20 דקות, מסובב את המחבת באמצע.
להעביר את המחבת למתלה ולתת מגניב 5 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוגות כדי להתקרר לחלוטין. למעלה עם ציפוי.
לטאטא את חלבוני הביצה, סוכר ומלח בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים (לא נותנים את הקערה לגעת במים) עד התערובת חמה והסוכר מתמוסס.
הסר את הקערה מהמחבת; תן להתקרר מעט.
הכה את תערובת הביצה במערבל עמדה מצויד מצורף whisk (או עם מערבל יד) על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, 12 עד 15 דקות. הכה בחמאה כמה חתיכות בכל פעם, ולאחר מכן להמשיך להכות עד חלקה. (אל תדאג אם התערובת נראית מופרדת בהתחלה-זה יבוא יחד כמו שאתה ממשיך להכות.)