קאפקייקס מיושנים
המתכון של הקאפקייקס המיושנים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלכם בסביבה 2 שעות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-319 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת אפייה, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו קאפקייקס מיושנים, עוגות קרמל מיושנות, ו עוגיות סורגום עם קרם מוקצף ויסקי כתום-Wild West Cupcakes (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את נסורת כתומה: בקערה קטנה, לערבב יחד את הסוכר ואת גרידה כתומה.
מניחים מדף אפייה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 177°. קו שני 6 כוס מחבתות מאפין בגודל ג ' מבו עם מצעים ומניחים בצד.
מניחים מסננת על קערה בגודל בינוני ערבוב לנפות יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
בקערה נוספת בגודל בינוני ערבוב, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, להכות את החמאה והסוכר יחד עד אור ורך, 2 עד 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה, ולהוסיף את הביצים, מכות עד בשילוב.
מוסיפים את תערובת הקמח, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, תמצית תפוזים ווניל, מכים במהירות נמוכה רק עד שכל החומרים היבשים משולבים.
מוסיפים את השמנת החמוצה ומכים שוב לשלב, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מלא כל כוס מאפין מוכן עם הבלילה מעוגלת 1/3 כוס, על 3/4 מלא.
אופים, סיבוב המחבתות באמצע הדרך, עד צמרות הם רק המשרד למגע ובוחן מוכנס במרכז הקאפקייקס יוצא נקי, על 24 דקות. השאירו את הקאפקייקס במחבת על מדף להתקרר במשך 5 עד 10 דקות.
מעבירים את העוגות למדף התיל להתקרר לחלוטין לפני הציפוי, על 1 שעה.
הפוך את קרם חמאה: בקערת ערבוב בגודל גדול, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, להכות את החמאה עד אור ורך. לגרד את הצדדים של הקערה, להפחית את המהירות בינונית, ולהוסיף מחצית הסוכר של ממתקים, ויסקי, ביטר, תמצית תפוזים, גרידה כתומה, מכה לשלב.
מוסיפים את שאר הסוכר של הממתקים, מכים על בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות עד חלקה מאוד שמנת, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
בניית Cupcake: באמצעות שיפוד עץ, לתקוע על 15 חורים בחלק העליון של כל cupcake ולאט לאט כפית 1 עד 2 כפיות של הוויסקי מעל החלק העליון של כל קאפקייק.
תן להם לשבת במשך 10 דקות כדי לאפשר את הוויסקי להיספג. עכשיו לקבל את זה כדור גלידה (2 עד 2 1/4 אינץ ' בקוטר) ומעל כל קאפקייק עם ציפוי.
מפזרים את צמרות עם 1/4 עד 1/2 כפית של נסורת כתומה, אם תרצה בכך. קאפקייקס ניתן בקירור עד 3 ימים במיכל אטום, או קפוא במשך 1 חודש.