קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קאפקייקס עם בייקון משוקולד עם ציפוי של חלב

קאפקייקס עם בייקון משוקולד עם ציפוי של חלב
המתכון עוגיות שוקולד בייקון עם ציפוי Dulce De Leche יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 397 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך דולצ'ה דה leche, שמן צמחי, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: קאפקייקס שוקולד עם ציפוי Dulce de Leche, קאפקייקס שוקולד מקסיקניים עם ציפוי Dulce de Leche, ו Dulce de Leche ממולאים עוגות בננה עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד.

הוראות

1
הפוך את הבייקון מסוכר: מחממים את התנור ל 350 מעלות f ולהגדיר מתלה על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא את הסוכר החום, סוכר מגורען ואבקת קקאו בקערה בינונית. לזרוק את baconin את תערובת הסוכר עד מצופה, ולאחר מכן לארגן על המדף בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
כָּתֵףכָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים עד חום כהה, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו מגניב, ואז להעביר צלחת להתייבש עם מגבות נייר. קוצצים 6 חתיכות של בייקון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
מערבבים את שמן הירקות, אספרסו, סוכר חום, אבקת קקאו ושוקולד בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה ומיקרוגל עד חם, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
נייר אורזנייר אורז
כָּתֵףכָּתֵף
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף עד חלקה, ואז להפריש להתקרר, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לטאטא את הקמח, סוכר מגורען, סודה לשתייה ומלח עדין בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
מלח משובחמלח משובח
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיף את חלב החמאה, ביצים ווניל לתערובת שוקולד מקורר לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את תערובת הקמח וממשיכים לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
קו מחבת מאפין 12 כוס עם ספינות נייר. מחלקים את הבלילה בין הכוסות, ואז מפזרים את הבייקון הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
7
אופים עד הקאפקייקס באביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
תן מגניב 10 דקות במחבת, ולאחר מכן להסיר מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
בינתיים, להפוך את הציפוי: לנצח את dulce de leche, גבינת שמנת ווניל בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
העברה לשקית מאפה מצויד עם קצה כוכב גדול; להכניס למקרר 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
מקטרת את הזיגוג על העוגות. למעלה עם בייקון מסוכרים הנותרים, לשבור אותו לחתיכות; מפזרים מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
12
צילום: יונהי קים

מרכיבים

122 כפות חמאה מומסתבייקון, חתוך לשנייםבייקון, חתוך לשניים1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרjarred dulce de lechejarred dulce de leche791 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו הולנדית לא ממותקתאבקת קקאו הולנדית לא ממותקת2חתיכות טופי הית' בראבקת קקאו הולנדית לא ממותקתאבקת קקאו הולנדית לא ממותקת2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשראספרסו מבושל או קפהאספרסו מבושל או קפה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חלב, קצוץשוקולד חלב, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח12שרימפס וורידיםמלח ים מתפורר, לציפוימלח ים מתפורר, לציפוי1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים