קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קאפקייקס עם בייקון משוקולד עם ציפוי של חלב

קאפקייקס עם בייקון משוקולד עם ציפוי של חלב
המתכון עוגיות שוקולד בייקון עם ציפוי Dulce De Leche יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 397 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך דולצ'ה דה leche, שמן צמחי, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: קאפקייקס שוקולד עם ציפוי Dulce de Leche, קאפקייקס שוקולד מקסיקניים עם ציפוי Dulce de Leche, ו Dulce de Leche ממולאים עוגות בננה עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד.

הוראות

1
הפוך את הבייקון מסוכר: מחממים את התנור ל 350 מעלות f ולהגדיר מתלה על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא את הסוכר החום, סוכר מגורען ואבקת קקאו בקערה בינונית. לזרוק את baconin את תערובת הסוכר עד מצופה, ולאחר מכן לארגן על המדף בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים עד חום כהה, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בואו מגניב, ואז להעביר צלחת להתייבש עם מגבות נייר. קוצצים 6 חתיכות של בייקון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1
מערבבים את שמן הירקות, אספרסו, סוכר חום, אבקת קקאו ושוקולד בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה ומיקרוגל עד חם, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף עד חלקה, ואז להפריש להתקרר, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
לטאטא את הקמח, סוכר מגורען, סודה לשתייה ומלח עדין בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
מלח משובחמלח משובח
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיף את חלב החמאה, ביצים ווניל לתערובת שוקולד מקורר לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים את תערובת הקמח וממשיכים לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
קו מחבת מאפין 12 כוס עם ספינות נייר. מחלקים את הבלילה בין הכוסות, ואז מפזרים את הבייקון הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
7
אופים עד הקאפקייקס באביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
תן מגניב 10 דקות במחבת, ולאחר מכן להסיר מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בינתיים, להפוך את הציפוי: לנצח את dulce de leche, גבינת שמנת ווניל בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
העברה לשקית מאפה מצויד עם קצה כוכב גדול; להכניס למקרר 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
מקטרת את הזיגוג על העוגות. למעלה עם בייקון מסוכרים הנותרים, לשבור אותו לחתיכות; מפזרים מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
12
צילום: יונהי קים