קאפקייקס של דלת תא המטען
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קאפקייקס Tailgate. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 456 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, מלח, סוכר חום חזק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: צ'ילי Tailgate, נקניקיית דלת אחורית, ו Tailgate Chutney.
הוראות
הפוך את רוטב הקרמל: בסיר גדול בגודל על אש נמוכה, להמיס את החמאה.
מוסיפים את הסוכרים החומים הכהים, החלב והמלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום בינוני וממשיכים להרתיח במשך 2 דקות, צופה בזהירות כך התערובת לא בועה מעל הסיר.
הסר מהחום ולתת להתקרר. שמור 3/4 כוס לקרם חמאה הכרמל. (יישאר לך בערך 2/3 כוס. שמור את הקרמל במקרר, לחמם בעדינות, טפטוף על גבי הגלידה האהובה עליך.)
מניחים מדף אפייה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 177°. קו שני 6 כוס מחבתות מאפין בגודל ג ' מבו עם מצעים ומניחים בצד.
מניחים מסננת על קערה בגודל בינוני ערבוב לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
בקערה נוספת בגודל בינוני ערבוב, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, להכות את החמאה והסוכר יחד עד אור ורך, 2 עד 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה ולהוסיף את הביצים וניל, מכות עד בשילוב.
מוסיפים את תערובת הקמח והחלב, מכים במהירות נמוכה, רק עד שכל המרכיבים היבשים משולבים, ומגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מלא כל כוס מאפין מוכן עם הבלילה מעוגלת 1/3 כוס, על 3/4 מלא.
אופים, סיבוב המחבתות באמצע הדרך, עד צמרות הם רק המשרד למגע ובוחן מוכנס במרכז הקאפקייקס יוצא נקי, על 24 דקות. השאירו את הקאפקייקס במחבת על מדף להתקרר במשך 5 עד 10 דקות.
להעביר את העוגות מתלה תיל ולתת מגניב 5 עד 10 דקות יותר.
הפוך את קרם החמאה: בקערת ערבוב בגודל גדול, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, לנצח את הקרמל השמורה, סוכר ממתקים, חמאה, תחליף ביצה, ומלח עד עבה וקרם, 2 עד 3 דקות, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
בניית קאפקייקס: כדי לתפוס טיפות, מניחים את הקאפקייקס על מתלה קירור חוט מעל גיליון אפייה מצופה בנייר כסף. בעוד הקאפקייקס עדיין חמים, לתקוע כל אחד על 15 פעמים עם שיפוד טפטוף 1 1/2 כפות של קרמל חם מעל החלק העליון של כל קאפקייק.
תן להם להתקרר לחלוטין ולאחר מכן להפיץ את צמרות כל קאפקייק עם 2 כפות מעוגלות של ציפוי. מפזרים קלות את צמרות עם המלח. קאפקייקס ניתן בקירור עד 3 ימים במיכל אטום, או קפוא במשך 1 חודש.