קארי אורז תאילנדי עם עוף Herbed (קאו מוק גאי)
קארי אורז תאילנדי עם עוף Herbed (קאו מוק גאי) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 162 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, אורז יסמין חום, צ'ילי ארוך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק קארי קוקוס תאילנדי (עוף קאו סוי), מרק עוף עם עוף בקארי עם אטריות (קאו סוי), ו מרק אורז תאילנדי קאו טום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, להביא חומץ ודבש לרתיחה. מערבבים לעתים קרובות עד הדבש מומס וממשיכים לבשל במשך 10-15 דקות.
הסר מהחום. לאחר מקורר, להוסיף מלפפון, צ ' ילי כוסברה ומערבבים היטב. להפריש עד מוכן לשרת.
מחממים את חלב הקוקוס בסיר גדול או תבשיל קדרה שיש לו מכסה.
מוסיפים שאלוט, שום וג ' ינג ' ר ומבשלים על אש נמוכה עד בינונית במשך 3-5 דקות.
מוסיפים עוף ומגבירים את החום עד שהוא משחימים באופן שווה.
מוסיפים אבקת קארי ואבקת כורכום ומערבבים היטב כדי מעיל עוף שווה.
מוסיפים אורז, רוטב סויה ומשחה מיסו ומערבבים היטב.
יוצקים 250 מ " ל (9 עוז/1 כוס) מים ומערבבים היטב.
מוסיפים תרמילי הל, עלה דפנה ומקל קינמון. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך 30-35 דקות או עד שהאורז מבושל ומכרז.
הסר מהחום ולהשאיר במשך 10 דקות עוזב את המכסה על. לאחר 10 דקות, fluff את האורז עם מזלג להשליך תרמילי הל, עלה דפנה מקל קינמון.
מגישים אורז קארי חם עם מלפפון להתענג בצד.
Reprinted with permission from chiva-Som ' s Thai Spa Cuisine by Cheisarn Chewinsiriwat and his Colinary Team, (C) 2005 (reprinted 2007). Editions Didier Millet PTE LTD for Chiva-Som International Health Resorts CO. בע " מ